Basketbol Yıldız basketbolcuya skandal saldırı! Hastaneye kaldırıldı

Yıldız basketbolcuya skandal saldırı! Hastaneye kaldırıldı

02.05.2023 - 18:28 | Son Güncellenme:

Rus ekibi CSKA Moskova'nın yıldız basketbolcusu Alexey Shved, skandal bir saldırıya uğradı. Shved hastaneye kaldırılırken kulüpten resmi açıklama geldi. İşte yaşananlar...

Yıldız basketbolcuya skandal saldırı Hastaneye kaldırıldı

Spor gündemine bomba gibi düşen bir haber geldi. Yıldız basketbolcu Alexey Shved, çirkin bir saldırıya uğradı. İşte yaşananlar...

Haberin Devamı

HASTANEYE KALDIRILDI

CSKA Moskova'nın resmi açıklamasına göre; Alexey Shved Pazartesi gecesi holiganlar tarafından saldırıya uğradı. Saldırı 34 yaşındaki basketbolcunun Moskova'daki bir restorandan çıkarken gerçekleşti ve Shved yere kapaklanınca başından ciddi bir şekilde yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Rus oyuncu olayın ardından hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polisler soruşturma başlattı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

CSKA kulübü de olayı doğruladı ve sosyal medya hesabından, "Takımımızın defans oyuncusu Alexei Shved, dün gece Moskova'daki bir restoranın çıkışında holigan saldırısına uğradı." ifadelerini kullanarak bir mesaj paylaştı.

MAÇA ÇIKAMAYACAK

Ciddi bir şekilde yaralanan Shved takımının üçüncülük için oynayacağı playoff serisindeki bir sonraki maçlarına katılamayacak.

Haberin Devamı

CSKA'ya 2021'de yeniden katılan Shved, VTB Ligi'nde normal sezonda 17 sayı ve 7,8 asist, playofflarda ise 15 sayı ve 8,1 asist ortalamaları yakaladı. Moskova ekibi yarı finalde PBC Lokomotiv Kuban'a elendi.

Yazarlar