Fenerbahçe Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçe'ye! Bonservisi ortaya çıktı

Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçe'ye! Bonservisi ortaya çıktı

17.12.2023 - 09:15 | Son Güncellenme:

Ara transfer dönemi için çalışmalarını hozlandıran Fenerbahçe, orta saha takviyesi için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekibin uzun zamandır istediği yıldız futbolcunun bonservisi de ortaya çıktı.

Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçeye Bonservisi ortaya çıktı

Sarı-Lacivertli ekibin geçtiğimiz yaz transfer döneminden beri kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncu için artık sıcak saatlere girildi. İki takım arasında bir anlaşmanın sağlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız oyuncu için ödenecek bonservis bedeli bile belli oldu.

Haberin Devamı

TÜM REFERANSLAR OLUMLU

Fenerbahçe’nin süperstarı Edin Dzeko, kendisi gibi Boşnak olan vatandaşı Rade Krunic’in transferinde en az kulübü kadar mesai harcıyor. Krunic’e hem takım hem de Türkiye hakkında son derece olumlu yorumlarda bulunan Dzeko, Milli Takım’dan arkadaşını Sarı-Lacivertli formayla görmek istiyor. Ayrıca Krunic’in, yakın arkadaşı Dusko Tosic’i de arayarak, İstanbul hakkında bilgiler aldığı ifade ediliyor.

Yıldız futbolcu adım adım Fenerbahçeye Bonservisi ortaya çıktı

6 MİLYON EURO OLMASI BEKLENİYOR

Sarı-Lacivertliler’in sezon başında transferini çok istediği Rade Krunic için ısrarı devam ediyor. Yaz transfer döneminde Krunic’le her konuda anlaşan Fenerbahçe, Milan engeline takılmıştı. İtalyanların teknik direktörü Stefano Pioli, Krunic’i takımda tutmak istediği için Boşnak yıldızın transferi gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Ancak Kanarya, orta sahasını kuvvetlendirmek ve şampiyonluk yolunda daha güçlü olmak adına bir kez daha 30 yaşındaki oyuncu için girişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yaz döneminde yıllık 3 milyon Euro’dan anlaşma sağlanan Krunic’in de Türkiye’ye gelme isteğinin devam ettiği konuşuluyor.

TÜRKİYE'YE GELMEK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler’in sezon başında transferini çok istediği Rade Krunic için ısrarı devam ediyor. Yaz transfer döneminde Krunic’le her konuda anlaşan Fenerbahçe, Milan engeline takılmıştı. İtalyanların teknik direktörü Stefano Pioli, Krunic’i takımda tutmak istediği için Boşnak yıldızın transferi gerçekleşmemişti. Ancak Kanarya, orta sahasını kuvvetlendirmek ve şampiyonluk yolunda daha güçlü olmak adına bir kez daha 30 yaşındaki oyuncu için girişimlerini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Yaz döneminde yıllık 3 milyon Euro’dan anlaşma sağlanan Krunic’in de Türkiye’ye gelme isteğinin devam ettiği konuşuluyor.