Karagümrükspor Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük! Tam 17 futbolcu

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük! Tam 17 futbolcu

01.12.2022 - 10:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Galatasaray’da beş sezon forma giyen ve geçtiğimiz sezon sonu itibarıyla serbest kalan Sofiane Feghouli ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Bu transferle birlikte bir kez daha dört büyüklerde forma giymiş bir ismi kadrosuna katan İstanbul temsilcisi, son yıllarda transfer ettiği yıldızlarla dikkat çekiyor.

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük Tam 17 futbolcu

Son yıllarda dört büyüklerde forma giymiş birçok ismi kadrosuna katan Fatih Karagümrük, Galatasaray’da yıllarca top koşturan Cezayirli yıldız Feghouli ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transfer, İstanbul temsilcisinin Süper Lig’e çıktığı 2020/2021 sezonundan bu yana dört büyüklerde forma giymiş ve ardından yolu Fatih Karagümrük ile kesişmiş isimleri akla getirdi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Jimmy Durmaz

Türk asıllı İsveçli futbolcu Jimmy Durmaz, ilk olarak 2012 yılında Gençlerbirliği formasıyla Türkiye’de mücadele etti. Ardından Yunanistan’da Olimpiakos, Fransa’da da Toulouse’de oynayan Durmaz, 2019 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Sarı-kırmızılılarda 17 maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında kiralık olarak, 2021 yılında ise bonservisiyle Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Deneyimli orta saha oyuncusu, burada çıktığı 78 maçta 4 gol attı, 6 da asist yaptı.

Caner Erkin

Süper Lig’de üç büyüklerde forma giymiş ve Avrupa’da da CSKA Moskova ve kısa bir süre de Inter’de oynayan Caner Erkin, 2020-2021 sezonunda Fenerbahçe’ye geri dönüp burada geçirdiği bir yılın ardından Karagümrük’e transfer oldu. 34 yaşındaki deneyimli sol bek, Karagümrük’te 43 maça çıkarken takımına 1 gol, 10 asistlik skor katkısı verdi.

Haberin Devamı

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük Tam 17 futbolcu

Emre Çolak

Altyapısında yetiştiği Galatasaray’da 7 yıl forma giymesinin ardından İspanya temsilcisi Deportivo’ya transfer olan sonrasında da yolu Suudi Arabistan’a düşen Emre Çolak, 2021 yılının kış transfer döneminde bedelsiz olarak Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Burada sadece 9 maça çıkan Emre Çolak’ın sözleşmesi, transferinden yalnızca 3 ay sonra feshedildi.

Mevlüt Erdinç

Uzun yıllar boyunca Fransa’da ve Almanya’da kariyerini sürdüren ve 2017 yılında Başakşehir’e imza atarak Süper Lig’e gelen Mevlüt Erdinç, daha sonra Antalyaspor’a transfer olmuş ve burada geçirdiği başarılı sezonun ardından Süper Lig devi Fenerbahçe’ye imza atmıştı. Sarı-lacivertlilerde istediği performansı ortaya koyamayan deneyimli golcü, 2020 yazında Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Burada 32 maça çıkan Mevlüt, 3 gol, 1 asistlik oyun ortaya koydu.

Kerim Frei

2010'lu yılların başında Cardiff ve Fulham formalarıyla dikkat çeken Kerim Frei, 2013 yılında yaklaşık 3 Milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Beşiktaş’a transfer olmuştu. Daha sonra ülkemizde Başakşehir, yurt dışında da Birmingham, Maccabi Haifa ve Emmen gibi kulüplerde top koşturan Frei, iki yıldır Fatih Karagümrük forması giyiyor.

Haberin Devamı

Jeremain Lens

Sunderland’in transfer etmek için Dinamo Kiev’e 11 Milyon Euro ödediği Jeremain Lens, 2016 yazında Fenerbahçe’ye kiralık olarak gelmiş ve gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı. Kontratı bitince Sunderland’a geri dönen Lens’i Beşiktaş bonservisiyle transfer ederken Hollandalı futbolcudan istediği verimi alamamıştı. Fatih Karagümrük, Beşiktaş’ın kadrosunda düşünmediği tecrübeli ismi 2021 yılında 6 ay için kiralamıştı. Hollandalı oyuncu burada 16 maça çıkarken 3 gol atıp 1 de asist yapmıştı.

Salih Dursun

Kayserispor’daki çıkışıyla birlikte kendisine büyük takımların yolu açılan Salih Dursun, 2014 yılında 2.75 Milyon Euro’luk bonservis bedeliyle Galatasaray’a transfer olmuştu. Daha sonra Trabzonspor, Antalyaspor ve Gençlerbirliği formaları giyen Dursun, 2021 yazında Fatih Karagümrük’e transfer oldu.

Kemal Ademi

Fenerbahçe’nin 2020-2021 sezonunun başında transfer ettiği İsviçreli forvet Kemal Ademi, sarı-lacivertlilerde istediği süreleri alamamış ve ocak ayında Karagümrük’e kiralık olarak gönderilmişti. Burada 6 maça çıkan 1.95’lik forvet, gol sevinci yaşayamadı.

Haberin Devamı

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük Tam 17 futbolcu

Emre Mor

Adını futbol dünyasına duyurduğu andan itibaren kendisinden çok şey beklenen Emre Mor, Dortmund kariyerinin ardından hızlı bir düşüş yaşamış ve 2019 yılında kiralık olarak forma giydiği Galatasaray’da da istediği performansı gösterememişti. Olimpiakos macerasının ardından Karagümrük’e transfer olan ve özellikle Volkan Demirel’in teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından yükselişe geçen Emre Mor, tekrar büyük takımların radarına girmeyi başardı. Yaz döneminde Fenerbahçe’nin 2 Milyon Euro karşılığında bonservisini aldığı 25 yaşındaki oyuncu, bu sezon sarı-lacivertlilerde 18 maça çıkarken 3 gol, 1 asist üretti.

Utku Yuvakuran

Beşiktaş’ın kalecisi Utku Yuvakuran, da Fatih Karagümrük’te forma giymiş isimlerden biri. 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonu Fatih Karagümrük’te kiralık olarak geçirdi.

Burak Kapacak

Bursaspor’da yetişen ve A takımda gösterdiği başarılı performansla büyük takımların dikkatini çeken Burak Kapacak, 2021 yazında Fenerbahçe’ye transfer olurken, bu sezonu Fatih Karagümrük’te kiralık olarak geçiriyor. 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, yeni takımında 5 maça çıkarken Fenerbahçe karşısında gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Steven Caulker

Alanyaspor’daki futboluyla beğeni toplayan ve 2021 yazında Fenerbahçe’ye transfer olan Steven Caulker’ın, sarı-lacivertlilerdeki macerası uzun soluklu olamadı. İngiliz oyuncunun transferinden sonra göreve gelen Vitor Pereira, tecrübeli savunmacıyı oyun planına uymadığı gerekçesiyle kadrosunda tutmak istemedi ve Caulker, önce Gaziantep FK’ye ardından da Fatih Karagümrük’e transfer oldu.

Colin Kazım

Fenerbahçe’nin 2007 yılında Sheffield United’tan transfer ettiği Colin Kazım, daha sonra aralarında Galatasaray ve Bursaspor’un da olduğu tam 13 takımda forma giydi. Son olarak İngiltere’nin Derby kulübünde forma giyen 36 yaşındaki Colin Kazım, Fatih Karagümrük’ün bu yaz yaptığı transferlerden biri oldu. Bu sezon 5 maçta forma giyen deneyimli oyuncu, henüz skor katkısı yapmayı başaramadı.

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük Tam 17 futbolcu

Mbaye Diagne

Kasımpaşa’da gösterdiği etkileyici performansla büyük takımların radarına giren Mbaye Diagne, 2019 yılının kış transfer döneminde Galatasaray’a 13 Milyon Euro’ya transfer olmuştu. İnişli çıkışlı oyunuyla istikrar tutturamayan ve sırasıyla Club Brugge ile West Bromwich’e kiralık olarak gönderilen Diagne, geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Senegalli golcü, bu sezon 13 maçta 7 gol, iki asistlik performansıyla büyük beğeni topladı.

Jean Evrard Kouassi

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Çin ekibi WH Yangtze’den transfer ettiği Jean Evrard Kouassi, beklentileri karşılayamadı ve Trabzon’da geçirdiği yarım sezonun sonrasında Fatih Karagümrük’e kiralandı. Bu sezon yeni takımında 14 maça çıkan Fildişi Sahilli futbolcu, 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

Adem Ljacic

İtalya’da Roma ve Inter gibi dev kulüplerde forma giymesinin ardından Beşiktaş’a kiralık olarak transfer olan Adem Ljacic, başarılı geçirdiği ilk sezonun ardından 6.5 Milyon Euro’ya bonservisiyle birlikte transfer edildi. Daha sonra ciddi bir düşüş yaşayan ve siyah-beyazlılarda forma şansı bulamayan Sırp on numaranın geçtiğimiz yaz takımıyla olan kontratı sona erdi. 31 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalayan Fatih Karagümrük, deneyimli oyunucuyu ligin ikinci yarısında kullanabilecek.

Sofiane Feghouli

Galatasaray’ın 2017 yılında West Ham’dan transfer ettiği Feghouli, sarı-kırmızılılarda geçirdiği 5 sezonun ardından geçtiğimiz yaz serbest kaldı. Süper Lig’de dört kupa kazanma başarısı gösteren 32 yaşındaki Cezayirli futbolcu, Fatih Karagümrük’le 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Karagümrük’ün dört büyüklerden yaptığı son transfer olan Feghouili, ligin ikinci yarısında forma giymeye başlayacak.

Yıldızların dört büyüklerden sonraki durağı Fatih Karagümrük Tam 17 futbolcu

COLIN KAZIM'IN CORITIBA'DAKİ EN İYİ ANLARI