Jhon Travolta

Jhon Travolta

cadde@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Paris’te pek acar bir gizli ajanı oynadığım filmim 'From Paris with Love' sinemalarda. Filmde bir terörist saldırıyı önlemeye çalışıyorum. 11 Eylül öncesi Amerikan sinemasını özlüyorum. Yaşım sebebiyetiyle belki, bu aksiyon filmlerinden pek keyif almıyorum. Bir Semih Kaplanoğlu filminde oynamak istiyorum. Tuti’nin “Yönetmenin Bal’dan sonra bir 'Balkabağı' çekmeye niyetleneceğini sanmam” sözüne çok bozulduysam da, bu cumartesi yine birlikteyiz kendisiyle. İnat etti, Volkan Konak konserine gidecek. 'Efulim' şarkısını dinleyecek.
Doğu Karadeniz’de 'sevgilim' demekmiş 'Efulim.' “Parmağım battu bala, yala ufağum yala, ben fırsat arayurum, sen babanı oyala” gibi sözleri var şarkının. Tuti benimle kafa bulmuyorsa, çok absürd buldum sözleri. Punk buldum. Tatlı bir erotizm ... “Öyle ‘tatlı erotizm’ler falan yakışmaz abi Karadenizli’ye, sen çok dillendirme” dedi Tuti. Konsere hazırlık horon çekmeyi de öğretti. Hızlı çekim gibi, hıpızlı bir dans. Grease’de böyle yorulmamıştım. Bostancı Gösteri Merkezi’nde saat 21:00 sularında ilk horona katılımım gerçekleşiyor. Beklerim.
Sound'lar arası sarsılmaları göze alarak, konser sonrası Indigo’ya 'Chicks on Speed' dinlemeye gideceğiz. “Esas tatlı erotizm bu, esas punk bu” diyor Tuti. Grubun kadınlardan oluşuyor olması yeterli ona. 'Chicks on The Speed 'Efulim’i söylerse nasıl söyler?' diye düşünmeye bile başladı. Çok sevdiğim şarkılarından biri 'We Don’t Play Guitars’a uyarladı sözleri. 'Efulim' isminin yerine de 'We Don’t Play Kemençe'yi uygun gördü. “Uy uy çalmayuz” diye bir de nakarat ekledi. Belli ki çok eğleneceğiz bu gece 'Chicks on Speed’in 'Happening' DJ setiyle.