İtalya Serie A Juventus'ta Kenan Yıldız depremi! EURO 2024 öncesi büyük şok

Juventus'ta Kenan Yıldız depremi! EURO 2024 öncesi büyük şok

13.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız'la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç futbolcunun son durumuna dair henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Juventusta Kenan Yıldız depremi EURO 2024 öncesi büyük şok

A Milli Futbol Takımı ve Juventus'un son dönemde çıkışa geçen isimleri arasında yer alan Kenan Yıldız'la ilgili şoke eden bir gelişme meydana geldi. Serie A devinin son antrenmanına milli futbolcunun katılmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İtalyan basınında yer alan habere göre; Kenan Yıldız, omuzundan bir sakatlık yaşadı. Genç futbolcunun bu sebeple Juventus'ta antrenmana çıkamdığı belirtildi.

Kenan Yıldız'ın İtalya Kupası'nın finalinde Atalanta ile oynanacak maçta forma giyemeyeceği kaydedildi. Genç futbolcunun durumunun riskli olduğu ve yarın yeniden bir değerlendirme yapılacağı aktarıldı.

Juventusta Kenan Yıldız depremi EURO 2024 öncesi büyük şok

ROMA VE SALERNITANA MAÇLARINDA OYNAMADI

Kenan Yıldız, Juventus'un Serie A'da Roma ve Salernitana ile oynadığı karşılaşmalarda da forma giyememişti. 19 yaşındaki hücum oyuncusu midesinden yaşadığı problem nedeniyle takım arkadaşlarını bu maçlarda yalnız bırakmıştı.

Kenan Yıldız'ın durumu hakkında konuşan Massimiliano Allegri, 19 yaşındaki futbolcunun midesinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle kilo kaybının olduğunu vurgulamıştı.

Haberin Devamı

Juventusta Kenan Yıldız depremi EURO 2024 öncesi büyük şok

EURO 2024'TE OLMASI BEKLENİYOR

Kenan Yıldız'ın Vincenzo Montella tarafından Haziran ayında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası kadrosuna çağırılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 19 yaşındaki futbolcuyu A Milli Futbol Takımı'nda ilk kez oynatan Vincenzo Montella'nın Kenan Yıldız'ın durumunu yakından takip ettiği biliniyor.

19 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Juventus'ta 29 müsabakada forma şansı buldu. Kenan Yıldız bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 19 yaşındaki hücumcu, takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi.

Juventusta Kenan Yıldız depremi EURO 2024 öncesi büyük şok

Kenan Yıldız'ın Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 19 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro. Bayern Münih altyapısında yetişen Kenan Yıldız, 2022-2023 sezonu başında bedelsiz olarak Juventus'a imza attı.

Kenan Yıldız, A Milli Futbol Takımı'nda 5 karşılaşmada süre aldı. 19 yaşındaki hücum oyuncusu bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi.