Fenerbahçe Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde! İsmail Kartal'la buraya kadar

Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde! İsmail Kartal'la buraya kadar

13.05.2024 - 15:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u sahasında 3-0 mağlup ederek Galatasaray derbisi öncesinde hata yapmadı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertli ekip, rakibini 3-0 mağlup ederek puanını 93'e yükseltti. Lider Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etmesinin ardından iki takım arasındaki puan farkı 6'da kaldı.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok da Skorer Instagram canlı yayınında sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

Demek ki puan farkı 6 olmasaymış Fenerbahçe rakibi üstündeki baskıyı artıracakmış. Galatasaray çok zorlandı. Zamanında kaçan puanlar Fenerbahçe'nin kaderini çizmiş durumda. Üzücü olan Rams Park'a yenersem şampiyon olurum şeklinde gidemiyor Fenerbahçe. Dün oynanan maçlarda Galatasaray geriye düştüğünde Kadıköy'de ciddi bir heyecan olmuştu.

OSAYİ GERİ DÖNÜYOR

Derbide Djiku'nun 6 numarada oynama ihtimali yüksek, Krunic'in ufak bir sakatlığı vardı. İrfan Can Kahveci'nin derbiye yetişme ihtimali gözükmüyor. Osayi Samuel yetişecek.

En çok merak edilen konu Dzeko mu, Batshuayi mi oynayacak? Batshuayi başlayacakmış gibi duruyor şu anda, bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı

'DZEKO İLE İSMAİL KARTAL'IN BAĞI KOPTU'

Dzeko ile İsmail hocanın bağının koptuğunu söylemeye çalışmıştım öncesinde. Dünkü maçtan bağımsız birçok oyuncu hocanın sportif kararlarını anlamıyor ve saygı duymuyor. Çünkü daha önce bu tip bir teknik direktör görmemişler.

İsmail hoca neden takımı topladı maç öncesinde? Her oyuncuyla aram iyi demeye çalıştı bence. Oyuncular derbide bir prestij ve onur mücadelesi vermek istiyor. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına izin vermek istemiyorlar.

Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde İsmail Kartalla buraya kadar

FENERBAHÇE'DE SEÇİM

Başkan konusu önemli Fenerbahçe'de. Sadettin Saran'ın yönetiminden bazı isimler Ali Koç'un yönetiminde olabilir. "Ali Koç adaysa ben aday değilim" ifadesinin pek doğru olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak uzun süredir başkanlık hedefi olan Sadettin Saran kendi projelerine güveniyorsa çıkıp aday olmalıydı. İnsanların bir alternatife ihtiyacı var. Belki de adaylığı insanları birleştirebilirdi çünkü biraz Ali Koç ve Aziz Yıldırım şeklinde ikiye ayrılmış durumda camia.

AZİZ YILDIRIM'IN ADAYLIĞI

Aziz Yıldırım'ın sezon bittikten sonra açıklama yapmasını bekliyorduk ama bunu bu hafta içine çekebilir. Adaylığa hazırlandığını biliyoruz. Benim edindiğim izlenime göre derbi öncesi bir açıklama olabilir. Süre de çok azaldı, hazırlıklarını yapmak durumunda. Kendisi net ifade etmese de aday olmasını bekliyoruz.

Haberin Devamı

MOURİNHO GİRİŞİMİ

Mourinho'ya gündemde, Ali Koç'un girişimde olduğunu öğrendik. Aziz Yıldırım'ın da benzer şekilde önemli teknik adamlarla temas halinde olduğunu duyuyoruz. Gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına dünya çapında bir teknik direktör gelmesinden bahsedebiliriz. İsmail Kartal ile devam etme ihtimalini düşünmüyorum. Ali Koç'un önemli bir teknik direktörle anlaşıp kongre öncesi açıklamasını bekliyorum.

Senad Ok bombayı patlattı: Aziz Yıldırım ünlü teknik adamlarla temas halinde İsmail Kartalla buraya kadar