3 çocuğunu ve eşi gözünün önünde vefat etti! Her gün iki kez mezarlığa gidiyor
3 çocuğunu ve eşi gözünün önünde vefat etti! Her gün iki kez mezarlığa gidiyor 6 Şubat 2023 depremlerinde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eşini ve 3 çocuğunu kaybeden Kenan Demir, 11 kişinin yaşadığı binadan tek kurtulduğuna sevinemedi. Günde iki kez ailesinin defnedildiği mezarlığa ziyarete giden acılı baba Demir, "Bir sene oldu ama bir gün, bir saat gibi bana" dedi.
7.02.2024 Gündem
7 yarım kalan hayat!
7 yarım kalan hayat! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kutlaması için önceki gün Bursa’dan Ankara’ya gitmek üzere yola çıkan otobüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Türk Metal Sendikası’na üye 7 kadın işçiden geriye yarım kalan hayatlar ve gözü yaşlı aileler kaldı.
8.03.2017 Gündem
Yarım kalan hayatlar
Yarım kalan hayatlar İstanbul’da 39 kişinin hayatını kaybettiği katliam, Türkiye ile birlikte Tunus, Lübnan, Irak ve Suudi Arabistan’da kurbanların evlerine ateş düşürdü. Katliamdan geriye buruk yaşam öyküleri kaldı
2.01.2017 Gündem
Kenan Doğulu'ya 'Beren' tepkisi!
Kenan Doğulu'ya 'Beren' tepkisi! Kenan Doğulu Ankara için paylaştı, Beren Saat tepkisi yağdı!
19.02.2016 Cadde
Doktor Çağla Seven teşhisi kendi koydu
Doktor Çağla Seven teşhisi kendi koydu Suruç’taki saldırıda ağır yaralanan ve Şanlıurfa’da ağır bir ameliyatla hayatan dönen Doktor Çağla Seven, mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi altında
23.07.2015 Gündem
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Deprem bölgesinde salgın riski var mı? Bakan Koca'dan açıklama
Deprem bölgesinde salgın riski var mı? Bakan Koca'dan açıklama Hatay'da deprem bölgesinde son gelişmeleri aktaran Sağlık Bakanı Koca, 'Şu an afete maruz kalan illerimizde ciddi bir halk sağlığı tehlikesi mevcut değildir. Afet bölgesinde olası bulaşıcı hastalıklarla ilgili riskler, şu an, Sürveyans Erken Uyarı Sisteminin kurulmasıyla, kontrol altında görünmektedir. Kolera ve tifo gibi hastalıklara rastlanmadı. Fakat bir iki ay zarfında havaların ısınmaya başlayacak olması sebebiyle, bölge halkı titizlik içinde, bizler teyakkuz halinde olmalıyız' dedi.
18.02.2023 Gündem
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölümü tüm sevenlerini üzdü. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın önceki gece rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın'ın hayatı.
29.06.2022 Cadde
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler...
Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi? Usta oyuncu Cüneyt Arkın kaç yaşındaydı kimdir? Yönettiği ve oynadığı filmler... Cüneyt Arkın 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Battalgazi, Kara Murat, Malkoçoğlu gibi filmlerde canlandırdığı karakterler ve yaptığı dövüş sahneleri ile akıllarda yer eden Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi sanat camiası ve sevenlerini yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın ölüm haberinin duyulmasının ardından sevenleri Cüneyt Arkın neden öldü, hastalığı neydi gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın hayatı, kariyeri ve hayat verdiği filmler hakkında tüm bilgiler....
28.06.2022 Gündem
SMA hastası Öykü'den mutlu haber! 2,4 milyon dolar toplandı
SMA hastası Öykü'den mutlu haber! 2,4 milyon dolar toplandı Ankara'da, Spinal Muskuler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası olan 26 aylık Öykü Elmalıca için başlatılan kampanyada, yurt dışında gen tedavisi görebilmesi için gerekli olan 2,4 milyon dolar toplandı. Anne Sühal Elmalıca, "Rüyalarımızda gördüğümüz o yürüdüğü zamanları artık gerçekte görebileceğiz" dedi. Baba Hasan Elmalıca ise "Resmi işlemleri başlattık, 10-15 güne kadar Öykü tedaviye ulaşmış olacak" dedi.
2.01.2021 Gündem
Larissa Gacemer 'bebek' sorusuna nasıl karşılık verdi?
Larissa Gacemer 'bebek' sorusuna nasıl karşılık verdi? Larissa & Burak Gacemer çifti çektikleri eğlenceli videolarla, sempatik tavırlarıyla Instagram'ın en gözde çiftlerinden. Yeni yayınladıkları bir videoyla aslında birçoğumuzun kanayan yarasına parmak bastı. Peki neydi o video?
21.05.2020 Ünlüler
Suat Kaya: En büyük dileğim Galatasaray'ı çalıştırmak
Suat Kaya: En büyük dileğim Galatasaray'ı çalıştırmak Galatasaray’ın 4 sene üst üste şampiyon olan, UEFA Kupası’nı ve Süper Kupa’yı kazandığı dönemde efsane olan kadrosunun en önemli parçalarından biriydi Suat Kaya… Başarılı futbolculuk dönemini noktaladıktan sonra teknik direktörlük kariyerine başlayan Kaya, hem o dönemin Galatasaray’ını, hem sarı kırmızılıların bugünkü performansını, gündeme damga vuran Arda Turan konusunu ve kendi kariyerini Skorer için değerlendirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize kurulan tuzakların hepsi çöküyor!
Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemize kurulan tuzakların hepsi çöküyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'da Türk vatandaşlarına hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Silah üzerinden, ölüm üzerinden, acı, kan, baskı ve tehdit üzerinden ülkemize kurulan tuzakların hepsi çöküyor. " dedi.

12 Aralık'ta İngiltere'de gerçekleşecek seçime de değinen Erdoğan, "Burada belirleyici bir rol oynayacağınıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
4.12.2019 Siyaset
Vagonlar altında kalan hayaller
Vagonlar altında kalan hayaller Tren faciasında hayatını kaybeden 24 yolcunun kimi daha bebek, kimi hayatının baharındaydı. Vagonların altında kalan gencecik bedenler, yarım kalan hayaller ve yaşanamamış hayatlar tüm Türkiye’yi ağlattı.
9.07.2018 Gündem
Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. yeni bölüm fragmanında Onur'un zor anları!
Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. yeni bölüm fragmanında Onur'un zor anları! Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi yayın hayatına dolu dizgin devam ediyor. 3. yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Sevilen dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümde Ceren Hasan'ın öldüğünü öğreniyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamları izleyici ile buluşuyor...
15.11.2016 Gündem
Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahne!
Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. yeni bölüm fragmanında heyecanlı sahne! Umuda Kelepçe Vurulmaz Fox Tv ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sevilen dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. yeni bölüm ile dün akşam izleyici ile buluştu. Çiçeği burnunda dizinin 2. yeni bölümünde Fırat'ın bıçaklanması ortalığı karıştırıyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Umuda Kelepçe Vurulmaz 2. yeni bölüm özeti ve 3. yeni bölüm fragmanı...
11.11.2016 Gündem
Lanetliyoruz
Lanetliyoruz ›› Terör çirkin yüzünü bu kez Beyazıt’ta gösterdi. Teröristler sabah erken saatlerde Vezneciler’deki görev yerine giden çevik kuvvet polislerinin içinde bulunduğu iki midibüs geçerken önceden park ettikleri bombalı aracı patlattı   ›› Bilyeli bombayla hazırlandığı belirlenen düzeneğin patlatılması sonucu ortalık savaş alanına döndü, 6’sı polis 11 kişi hayatını kaybetti. Bombanın uzaktan kumandayla patlatıldığı bildirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı
8.06.2016 Gündem
O Hayat Benim dizisinin 78. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
O Hayat Benim dizisinin 78. bölüm fragmanı yayınlandı - izle FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Doruk'un kaybolması Ateş'i derinden sarsıyor. Ateş, Bahar ve Arzu'yu neler bekliyor? O Hayat Benim 78. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölümden detaylar haberimizde.
22.01.2016 Gündem
O Hayat Benim 77. son bölümde şok eden haber - izle
O Hayat Benim 77. son bölümde şok eden haber - izle FOX TV'nin heyecan dolu dizisi O Hayat Benim Pazar akşamı 77. son bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Doruk'un kaybolması Ateş ve Bahar'ı çıkmaza sürükler. O Hayat Benim son bölümde neler yaşandı? İşte izleyemediğiniz detaylar..
20.01.2016 Gündem
O Hayat Benim 77. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle
O Hayat Benim 77. son bölümde heyecan doruktaydı! - izle FOX TV'nin heyecanla beklenen dizisi O Hayat Benim 77. bölümü ile ekrana geldi. Sultan, Efsun'u korumak için her şeyi yaptı. Ateş ve Bahar'ı ise yeni bir şok yaşadı. O Hayat Benim 77. son bölüm ve merak edilenler haberimizde.
18.01.2016 Gündem
O Hayat Benim 77. bölüm fragmanı yayınlandı - izle
O Hayat Benim 77. bölüm fragmanı yayınlandı - izle FOX TV'nin heyecan dolu dizisi O Hayat Benim 77. bölüm fragmanını yayınladı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Doruk kayboluyor. O Hayat Benim 77. bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar haberimizde.
15.01.2016 Gündem
Çorabım ıslaktı suyunu emdim
Çorabım ıslaktı suyunu emdim 301 madencinin hayatını kaybettiği faciadan mucize eseri kurtulanlar, geride omuz omuza çalıştığı mesai arkadaşlarını bıraktı. 24 yaşındaki Yüksel de ölüm madeninden kurtulanlardan biri. Yüksel, hayatı boyunca unutamayacağı faciada nasıl hayatta kalmaya çalıştığını anlattı.
19.05.2014 Gündem
İnsanın geçiciliğine adanmış öyküler
İnsanın geçiciliğine adanmış öyküler Kerem Işık, “Aslında Cennet de Yok”ta hayatın rutin koşuşturmacasında göze çarpmayan ayrıntıları sıradan görüntüsünden çıkararak, incelikli bir dille okuyucuya sunuyor.
16.01.2010 Kültür Sanat
13 ölümlü hayat
13 ölümlü hayat Ayşe Kilimci, "Şu Ölüm Dedikleri" adlı yeni kitabında yer alan öykülerde 'ölümü', ölümden yola çıkarak hayatı, aşkı, hayal kırıklıklarını ve mutluluğu anlatıyor.
31.08.2006 Kültür Sanat
"Bence İrfan sergisini hissediyor"
"Bence İrfan sergisini hissediyor" Dokuz ay önce beyin kanaması geçirerek komaya giren heykeltıraş İrfan Korkmazlar halen yaşam mücadelesi veriyor. Onun eserlerinden oluşan bir sergi açan karısı Zehra Ö. Korkmazlar: "Çok derin bir yerlerdeydi. Onu döndürdüğümüze inanıyorum. Hastanede çocukların seslerini duyduğunda yüzü değişiyor. Sergiyi de anlattık. Bence farkında ve heyecanlanıyor"
12.03.2005 Pazar