15 Aralık günün menüsü (Yöresel tarifler)
15 Aralık günün menüsü bugün gerçekten parmaklarınızı yemenize neden olabilir. Yöresel tarifler günü ile 15 Aralık günün menüsü hazırladık ve alkışları topladık. İşte hem yiyenler hem de yapanlar için muhteşem bir keyif olacak olan 15 Aralık günün menüsü yöresel tarifler…
Bugün ne pişirsem? - 7 Nisan günün menüsü
"Bugün ne pişirsem?" derdine son. Her gün birbirinden değişik ve lezzetli yemeklerle akşam yemeği menüsü önerileriniz bizden. İşte 7 Nisan günün menüsü...
Kuru baklagil koruyor
Pınar Kural Enç, 'Kalp hastalıkları, obezite, diyabet ve kanser gibi dört ölümcül sorunla mücadelede kuru baklagillerin vazgeçilmez besinler' dedi.
Adı farklı, tadı aynı
Vitamin ve mineral bakımından zengin bakla, sofraların baş tacı olmaya aday. İdilika Restoran’ın sahibi İdil Çimrin, bugün ‘Kopanista’ tarifi veriyor...
ADI FARKLI, TADI AYNI
Vitamin ve mineral bakımından zengin bakla, sofraların baştacı olmaya aday. İdilika Restoran’ın sahibi İdil Çimrin, bugün ‘Kopanista’ tarifi veriyor
RENKLi MAHALLE KÜLTÜRÜYLE YÜZLEŞiN
Bu semtte yaşayanlar Kurtuluş’un eski güzelliğini özlemle anıyor, ilk kez gelenler ise burada ne var diye yadırgıyor. Kurtuluş’u anlamak için evlerinden birinde yemek yemek, esnafından alışveriş yapmak, Kurtuluş Caddesi’ni baştan aşağı arşınlamak gerekiyor
ADAK YEMEĞi HERiSE
Herise’nin Selçuklular döneminin milli yemeği olduğu söylenir. Antakya’nın Samandağı yöresinde geleneksel bir tat olan
Herise, çeşitli nedenlerle zora düşen ve bu durumdan
kurtulmak isteyenlerin adak yemeği
Boğazda yılbaşı keyfi
Yeni yıla Boğazda girmek isteyenler için tekne turu alternatifleri bulunuyor. Lüfer teknelerinde dansöz, yemek ve içki eşliğinde yedi saat boğaz keyfi sürebilirsiniz
"Türkçede en çok güle güleyi severim"
Micaela Ioio üç yıldır Türkiyede yaşıyor ve İtalyanca öğretmenliği yapıyor. Milliyet Pazar yazarı ve "en medyatik İtalyanca öğretmeni" Donatella Piatti bu iki konuda biraz daha tecrübeli, 20 yıldır buralarda. Bu ikilinin sohbetinden çıkan sonuç; aile hasreti, yemek ve biraz da dedikodu oldu.
"Türkçede en çok ‘güle güle’yi severim"
Micaela Ioio üç yıldır Türkiye’de yaşıyor ve İtalyanca öğretmenliği yapıyor. Milliyet Pazar yazarı ve "en medyatik İtalyanca öğretmeni" Donatella Piatti bu iki konuda biraz daha tecrübeli, 20 yıldır buralarda. Bu ikilinin sohbetinden çıkan sonuç; aile hasreti, yemek ve biraz da dedikodu oldu.