MasterChef haftanın eleme adayları kimler oldu? 11 Kasım MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı?
MasterChef haftanın eleme adayları kimler oldu? 11 Kasım MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı? Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları üçüncü kez mutfağa girdi. MasterChef'te son kez eleme adayları belirleniyor. 11 Kasım takım oyunu Mersin'de gerçekleşti ve yarışmacılar Mersin menüsü ile beş farklı yemek yaptı. Kazanan ise mavi takım oldu. Peki, MasterChef'te haftanın eleme adayları kim oldu?
11.11.2021 Cadde
15 Aralık günün menüsü (Yöresel tarifler)
15 Aralık günün menüsü (Yöresel tarifler) 15 Aralık günün menüsü bugün gerçekten parmaklarınızı yemenize neden olabilir. Yöresel tarifler günü ile 15 Aralık günün menüsü hazırladık ve alkışları topladık. İşte hem yiyenler hem de yapanlar için muhteşem bir keyif olacak olan 15 Aralık günün menüsü yöresel tarifler…
Bugün ne pişirsem? - 7 Nisan günün menüsü
Bugün ne pişirsem? - 7 Nisan günün menüsü "Bugün ne pişirsem?" derdine son. Her gün birbirinden değişik ve lezzetli yemeklerle akşam yemeği menüsü önerileriniz bizden. İşte 7 Nisan günün menüsü...
Kuru baklagil koruyor
Kuru baklagil koruyor Pınar Kural Enç, 'Kalp hastalıkları, obezite, diyabet ve kanser gibi dört ölümcül sorunla mücadelede kuru baklagillerin vazgeçilmez besinler' dedi.
Adı farklı, tadı aynı
Adı farklı, tadı aynı Vitamin ve mineral bakımından zengin bakla, sofraların baş tacı olmaya aday. İdilika Restoran’ın sahibi İdil Çimrin, bugün ‘Kopanista’ tarifi veriyor...
6.07.2021 Bilgi
ADI FARKLI, TADI AYNI
ADI FARKLI, TADI AYNI Vitamin ve mineral bakımından zengin bakla, sofraların baştacı olmaya aday. İdilika Restoran’ın sahibi İdil Çimrin, bugün ‘Kopanista’ tarifi veriyor
11.08.2011 Cadde
RENKLi MAHALLE KÜLTÜRÜYLE YÜZLEŞiN
RENKLi MAHALLE KÜLTÜRÜYLE YÜZLEŞiN Bu semtte yaşayanlar Kurtuluş’un eski güzelliğini özlemle anıyor, ilk kez gelenler ise burada ne var diye yadırgıyor. Kurtuluş’u anlamak için evlerinden birinde yemek yemek, esnafından alışveriş yapmak, Kurtuluş Caddesi’ni baştan aşağı arşınlamak gerekiyor
12.01.2011 Cadde
ADAK YEMEĞi HERiSE
ADAK YEMEĞi HERiSE Herise’nin Selçuklular döneminin milli yemeği olduğu söylenir. Antakya’nın Samandağı yöresinde geleneksel bir tat olan Herise, çeşitli nedenlerle zora düşen ve bu durumdan kurtulmak isteyenlerin adak yemeği
23.09.2010 Cadde
Sadece lokanta!
Sadece lokanta! Lokanta gibi lokantanın servisi önemlidir...
19.11.2005 Pazar
Denizin üstünde zevkli yemek
Denizin üstünde zevkli yemek Bodrum'daki Maki Otel'in lokantası mutfağı ve servisiyle büyük kentlerdeki birçok tanınmış lokantaya fark atıyor
2.07.2005 Pazar
Boğazda yılbaşı keyfi
Boğazda yılbaşı keyfi Yeni yıla Boğazda girmek isteyenler için tekne turu alternatifleri bulunuyor. Lüfer teknelerinde dansöz, yemek ve içki eşliğinde yedi saat boğaz keyfi sürebilirsiniz
26.12.2004 Gündem
Gülben'den "Hodri meydan"
Gülben'den "Hodri meydan" M&M Balık, Granca Beach, Atılay'da mola
4.08.2003 Cadde
Gülben'den "Hodri meydan"
Gülben'den "Hodri meydan" M&M Balık, Granca Beach, Atılay'da mola
3.08.2003 Cadde
"Türkçede en çok güle güleyi severim"
"Türkçede en çok güle güleyi severim" Micaela Ioio üç yıldır Türkiyede yaşıyor ve İtalyanca öğretmenliği yapıyor. Milliyet Pazar yazarı ve "en medyatik İtalyanca öğretmeni" Donatella Piatti bu iki konuda biraz daha tecrübeli, 20 yıldır buralarda. Bu ikilinin sohbetinden çıkan sonuç; aile hasreti, yemek ve biraz da dedikodu oldu.
24.05.2002 Cumartesi
"Türkçede en çok ‘güle güle’yi severim"
"Türkçede en çok ‘güle güle’yi severim" Micaela Ioio üç yıldır Türkiye’de yaşıyor ve İtalyanca öğretmenliği yapıyor. Milliyet Pazar yazarı ve "en medyatik İtalyanca öğretmeni" Donatella Piatti bu iki konuda biraz daha tecrübeli, 20 yıldır buralarda. Bu ikilinin sohbetinden çıkan sonuç; aile hasreti, yemek ve biraz da dedikodu oldu.
24.05.2002 Cumartesi
Park Şamdan
Park Şamdan Nişantaşı’nın ünlü lokantası eğlenceden çok lezzet arayanların adresi
17.11.2001 Pazar
Ege’de saklı cennet
Ege’de saklı cennet Ege’de saklı cennet