Cadde Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor!

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor!

26.01.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Serap Korkmaz ile mutlu bir evlilik sürdüren ve şimdilerde ikinci bebeğini kucağına almayı bekleyen 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, geçtğimiz gün oğlu Leon Aslan ile bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, ikinci çocuklarıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor

Son olarak Survivor 2022 All Star sezonunda boy gösteren ve yarışmayı 9’uncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiş, 2018'de oğulları Leon Aslan'ı kucağına almıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

Haberin Devamı

"ASLAN'A KARDEŞ GELİYOR"

Ellerinde ultrason fotoğrafıyla ailece poz veren ünlü çift, paylaşımlarında; "O zaman bu güzel haberi paylaşmamızın vakti geldi! Aslan‘a kardeş geliyor" ifadelerini kullanmıştı. Arslan ailesinin fotoğrafları kısa sürede büyük ilgi görmüş ve çok sayıda beğeni almıştı.

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor

Ünlü çift, daha sonra bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. Oğulları Aslan ile birlikte balon patlatan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz'ın kızları olacağı ortaya çıkmıştı. İkili, bu eğlenceleri anları; "Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin" notuyla paylaşmıştı.

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor

"SAĞLIKLA GELSİN"

İkinci kez anne olmak için gün sayan Serap Korkmaz, görüntülendiği bir AVM'de gazetecilerle konuşarak; "Ailecek çok sevinçliyiz. Sosyal medyadan en çok aldığımız soru ise kızımızın esmer mi sarışın mı olacağı oldu. Sağlıkla gelsin, bizde heyecanla bekliyoruz” demişti.

Haberin Devamı

OĞLUYLA EĞLENDİ

Boksör Çağan Atakan Arslan, tüm bunların ardından geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul’da objektiflere takıldı. Arslan, oğlu Leon Aslan ile AVM'nin Aile Eğlence Merkezi'nde doyasıya eğlendi.

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor

KAMERALARA POZ VERDİ

Ünlü isim, basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayarak, kameralara poz verdikten sonra ayaküstü muhabirlerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Avatar Atakan ikinci kez baba olmak için gün sayıyor

Yakında sinema filminin çıkacağını belirten Arslan, ikinci çocukları ile ilgili sorulan sorulara da yanıt vererek; "Kızımız olacak inşallah. Ama henüz isim düşünmedik" diye konuştu.