Cadde Elif Karlı, hayatını kaybeden eşini andı: Aklım çıktı, kalbim çatladı, kimyam değişti!

Elif Karlı, hayatını kaybeden eşini andı: Aklım çıktı, kalbim çatladı, kimyam değişti!

27.12.2023 - 15:25 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, 2023 yılının son günlerinde eşini andı.

Elif Karlı, hayatını kaybeden eşini andı: Aklım çıktı, kalbim çatladı, kimyam değişti

Şarkıcı Elif Karlı, 1993 yılında Cengiz Karlı ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten bir kızı ve bir oğlu olmuştu. Ancak Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında 57 yaşındayken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

Eşinin ölümüyle yıkılan Elif Karlı'nın kızı Ecen Naz Karlı, geçtiğimiz günlerde bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Bulut Çatalsakal ile nikah masasına oturmuştu.

"YOLUNUZ, BAHTINIZ, ŞANSINIZ AÇIK OLSUN"

Kızının ve damadının fotoğraflarını 327 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, gönderisine şu mesajı yazmıştı:

Çocukluk arkadaşlığından hayat arkadaşlığına... Ben bugün kızımın mürüvvetini gördüm. İki pırlantam vardı, üç oldu... Benim harika çocuklarım. Çok mutlu olun. Yolunuz, bahtınız, şansınız açık olsun.

Elif Karlı, hayatını kaybeden eşini andı: Aklım çıktı, kalbim çatladı, kimyam değişti

GELİN ÇİÇEĞİDE BABASININ FOTOĞRAFLARI YER ALDI

Ece Naz'ın gelin çiçeğinde kaybettiği babası Cengiz Karlı'nın fotoğrafının da yer alması dikkatlerden kaçmamıştı. Ünlü isim, gelin çiçeğinin fotoğrafına ise "Bak meleğim, kızımız evlendi" diye yazmıştı.

Elif Karlı, hayatını kaybeden eşini andı: Aklım çıktı, kalbim çatladı, kimyam değişti

"OCAKTA DÖRT KİŞİLİK AİLEM ÜÇ OLMUŞTU"

Ünlü sanatçı, son olarak 2023 yılında yaşadığı acıyı ve hayatındaki değişimleri anlattı. İşte Elif Karlı’nın duygulandıran o paylaşımı:

2023 geldiğinde, ya da biz ona gittiğimizde bana, aileme derin hüzün getirmişti... Aklım çıktı. Kalbim çatladı, kimyam değişti... Aynaya baktığımda hala sevdiğim ama artık hüzünlü kahverengi gözlerim vardı benim... Hüzün ve ben o kadar zıttık ki! İşte bu durum bana; cesaret, sessizlik, olgunluk, alınganlık, korkuyla yaşamak, üzerine gitmek... ‘Güç’ dediğinizi duydum buradan. Yok o zaten vardı. Yeni yeni bir şeyler kazandırdı işte.. Peki bu kadar acımla geçirdiğim 11 ayıma mükemmel bir şey hediye geldi ‘mürüvvet’ eklendi... Evet, Cengiz’le yaşamak istediğimiz bu mutluluğu tek başıma yaşattı bana hayat. Hayat! Ucundan az da olsa 'çok güzelsin' dedirtirdi yine bana. Ocakta 4 kişilik ailem 3 olmuştu... Aralıkta yıl sonu yaşam bana yine görünen 4 kişilik ailemi (kalbimdekiyle 5) oluşturdu ve öyle gidecek 2023... Güle güle… Soframa dördüncü tabağı tekrar koymamı nasip ettiğin için sana nazikçe, kocaman teşekkür ediyorum hayat... Ve benimkilere de Alperen, Ecennaz, Bulut...