Cadde Oğuzhan Koç'tan güldüren Eser Yenenler cevabı: 30 senedir ülkeyi kandırıyor!

Oğuzhan Koç'tan güldüren Eser Yenenler cevabı: 30 senedir ülkeyi kandırıyor!

14.05.2022 - 08:05 | Son Güncellenme:

Son dönemde şarkıcılık kariyerinden çok Demet Özdemir birlikteliğiyle adından sıkça söz ettiren Oğuzhan Koç, önceki gün reklam yüzü olduğu firmanın lasmanında görüntülendi. Her fırsatta güzel oyuncuya aşkını dile getiren ünlü şarkıcı, Özdemir'le ilişkisi hakkında konuşurken, fazla kilolarını vermek için birçok farklı yöntem deneyen yakın arkadaşı Eser Yenenler sorusuna verdiği cevapla gündem oldu. İşte detaylar...

Oğuzhan Koçtan güldüren Eser Yenenler cevabı: 30 senedir ülkeyi kandırıyor

Son şarkısı 'Aşkın Mevsimi' ile dikkat çeken Oğuzhan Koç, online yemek sipariş platformu ile anlaşmaya imza attı. Firmanın son jingle’ını seslendiren ünlü şarkıcı, reklam kampanyasının lansmanı sonrası basın mensuplarının karşısına çıktı.

Haberin Devamı

"BANA BURADAN İLAN-AŞK MI YAPTIRACAKSINIZ?"

Anneler Günün'de sevgilisi Demet Özdemir’e kedileri Civan’ın çiçek almasıyla ilgili konuşan Koç, “Biz küçük bir espri yapmak istedik. Civan’ın adına Demet’e bir çiçek hediye ettik, o da onun annesi sonuçta" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koçtan güldüren Eser Yenenler cevabı: 30 senedir ülkeyi kandırıyor

Ünlü şarkıcı, İbrahim Selim’in Youtube'da yayınlanan programında Demet Özdemir’e olan sevgilisini haykırması hakkında ise şunları söyledi:

Bana buradan bir daha ilan-ı aşk mı yaptıracaksınız? Her şey çok güzel, nazara da gelmek istemiyoruz. İnşallah tamamına da erdireceğiz.

"ŞEY DEĞİL, BİRİ VAR"

Güzel oyuncu ile bu yaz evlilik planları yapan 36 yaşındaki müzisyen, İbrahim Selim'in "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna, "Şey değil, biri var: Demet Özdemir” yanıtıyla nişanlısına olan aşkını dile getirmişti.

"ZAYIFLAMAK İÇİN HER YOLU DENEDİM"

Yakın dostu Oğuzhan Koç gibi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' projesinde şöhreti yakalayan Eser Yenenler, geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, "27 yıldır diyeteyim" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

"Zayıflamak için her yolu denedim" diyen oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra aldığım 15 kilo var, onu kesin vereceğim. Doktor kontrolünde tok tutma hissi veren bir iğne yaptırdım, vücudum alerji yaptı. Tokluk hormonuna karşı alerjim varmış. Şimdi ben o açlığı yönetmeye çalışacağım. Çok iştahlı biri değilim. Sistemi ortaokul yıllarında bozdum. 95 kilodan 75 kiloya düştüm. Bu yıl 27'nci yılım diyette. Bana ‘Şu kadar yiyeceksin’ dendiğinde kısıtlandığımı hissediyorum. Şimdi yeni bir şey deniyorum, iyi gidiyor.

ESER'E GÖNDERME!

Lansmanda reklam anlaşmasından söz eden Oğuzhan Koç, uzun süre '3 Adam' projesiyle ekrana çıktığı oyuncu arkadaşı hakkında, "Eser Yenenler’e de yemek gönderiyor musunuz? O diyetteydi en son” sorusuna gülerek, “Eser 'Diyet yapıyorum' diyerek, 30 senedir ülkeyi kandırıyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Oğuzhan Koçtan güldüren Eser Yenenler cevabı: 30 senedir ülkeyi kandırıyor

"ESER GECE UYANIP, YEMEK YİYOR"

Eser Yenenler ile Haziran 2019'da dünyaevine giren Miss Turkey 2015 4'üncüsü Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde çocuklarının babalarına çektiğini söylemişti. Oğulları Kuzey Ekim 2019'da, Mete de 2021'de dünyaya gelen 27 yaşındaki oyuncu, "Çocuklar sürekli bir şeyler yiyor, aynı babaları. 'Evde diyet yapıyorum' diye geçiniyor, gece kalkıp yemek yiyor. Sabah başlıyor, akşam diyetini bırakıyor" şeklinde konuşmuştu.