Cadde Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi!

Yıldız Tilbe'nin ilginç yeni hobisi!

15.03.2024 - 08:32 | Son Güncellenme:

Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda mutluluğunun formülünü açıklayan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe şimdi ise edindiği yeni hobisiyle gündeme geldi.

Yıldız Tilbenin ilginç yeni hobisi

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz aylarda 'Hayatınızın film olmasını ister miydiniz?' sorusuna yine çarpıcı yanıt vermişti:

Haberin Devamı

Hayır. Beni kimse senaryolaştıramaz. Çünkü beni tanımıyorlar. Ünlülerin öldükten sonra çekilen filmlerini de beğenmiyorum, yeterli bulmuyorum. Bir saate 45-50 senelik ömür sığdırılamaz.

 FASULYEDEN MUTLULUK

En çok neden mutlu olursunuz?" sorusuna "Kuru fasulye yerken mutluyum, taze fasulye yerken daha da mutluyum" yanıtıyla dikkat çekmişti.

Yıldız Tilbenin ilginç yeni hobisi

YOĞUN BAKIM HABERLERİNİ YALANLAMIŞTI!

Yıldız Tilbe geçtiğimiz aylarda sağlık sorunu yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilen Tilbe çıkan iddiaları kısa sürede yalanlamıştı.

Yıldız Tilbenin ilginç yeni hobisi

GÜNDEM OLDU

Kendine has dans tarzı ve sahne kostümleri ile adından söz ettiren Yıldız Tilbe yeniden gündeme geldi. Yıldız Tilbe, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.

Yıldız Tilbenin ilginç yeni hobisi

Şarkıları dillere pelesenk olan ünlü sanatçı Tilbe, sahnede giydiği ayakkabı ve terlikleri boyadı. Belçika'dan 1500 liraya aldığı sıradan beyaz spor ayakkabılarını rengarenk hale getirip konsere çıktı.

Haberin Devamı

30 BİN TL'LİK TERLİĞİ DE BOYADI

Ünlü şarkıcı, önceki gün de 30 bin lira değerindeki dünyaca ünlü bir markaya ait olan terliklerini boyadı. 

Yıldız Tilbenin ilginç yeni hobisi