Dünya ABD'li baba döngüyü kırdı! 138 yıl sonra gelen ilk kız bebek

ABD'li baba döngüyü kırdı! 138 yıl sonra gelen ilk kız bebek

13.04.2023 - 17:03 | Son Güncellenme:

ABD'de meydana gelen ve 138 yıllık imkansızın tarihe gömüldüğü olay dünyada ses getirdi. En son 1885 yılında kız çocuğu dünyaya getiren aile yıllar sonra şeytanın bacağını kırdı.

ABDli baba döngüyü kırdı 138 yıl sonra gelen ilk kız bebek

Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen ilginç olayda 138 yıllık döngü resmen kırıldı. 1885 yılından beri kız çocuğu olmayan ailede baba Andrew Clark ve eşi Carolyn Clark bir ilke imza attı.

Haberin Devamı

138 YILDIR DOĞANLARIN HEPSİ ERKEK

Anne Carolyn Clark tarafından yapılan açıklamalarda, kocasının babasıyla görüşen genç kadın adamın kendisine 1885 yılına kadar geriye giderek ailede doğan herkesin doğum belgelerini gösterdiğini belirtti. Gözlerine inanamayan Carolyn, ailede doğan herkesin erkek olduğunu gördüğünü ifade etti.

ABDli baba döngüyü kırdı 138 yıl sonra gelen ilk kız bebek

İLK SEFERDE OLMADI

İlk doğumunda erkek çocuğu olduğunu belirten Carolyn, bu döngüye o dönem inandığını belirtti. Öte yandan Carolyn, geçen yıl tekrar hamile kaldığını ve artık klasikleşen cinsiyet belirleme partisi sırasında kız çocuğunun olacağını öğrendiğini belirtti.

138 yıl sonra bir ilk olarak kayıtlara geçen o anlarda aile gözyaşlarına boğuldu. Söz konusu bebek ise geçtiğimiz Mart ayında dünyaya geldi.