Dünya Yılda 9 milyon lira kazanıyor! Nasıl yaptığını tek tek açıkladı

Yılda 9 milyon lira kazanıyor! Nasıl yaptığını tek tek açıkladı

13.04.2023 - 14:54 | Son Güncellenme:

ABD'nin California eyaletinde yaşayan ve yılda 500 bin dolar (9 milyon lira) kazanan genç kadın takipçilerine bunu nasıl yaptığını anlattı ve konuyla ilgili bir motivasyon videosu hazırladı. Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yılda 9 milyon lira kazanıyor Nasıl yaptığını tek tek açıkladı

35 Yaşındaki Olivia Reeves, TikTok hesabı üzerinden 27 yaşına geldiğinde nasıl yılda 500 bin dolar kazandığını anlattı. Reeves'in bu videosu kısa sürede viral oldu.

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri'nin California eyaletinden sertifikalı anestezi uzmanı hemşire bu zorlu süreci yasal olarak nasıl yaptığını ve süreç boyunca nasıl motive kaldığını aktararak tecrübelerini paylaştı. ABD'de bu eyalete kayıtlı bir hemşire yılda ortalama 230 bin dolar yani 4.5 milyon lira kazanıyor.

'ÜNİVERSİTEYE GİDİN' ÇAĞRISI

Reeves yayınladığı videoda "Annen olmak için burada değilim, ama aptalca şeyler yapacaksan, o zaman geleceğini ve bunun onu nasıl etkileyeceğini düşün," dedi ve gençleri üniversite okumaya davet etti.

1,3 milyon takipçisi olan Reeves, müstakbel hemşirelik öğrencilerinin bir süre sosyal hayattan izole olmasına ve bu süreçte kendilerini geliştirecek sertifikaları alması gerektiğini savundu. Reeves, bu tarz bir yaşam biçiminin kişinin gelecek yıllarında ona maddi kazanç olarak geri döneceğini öne sördü.

Haberin Devamı

Üniversiteye gitmenin bu yolda şart olduğunu belirten Reeves konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

'Dört yıllık bir üniversiteye gidin. Birinci yılınızda, bir danışmanla konuşacaksınız ve 'Hey, beni hemşirelik okuluna götüren tüm derslere girmek istiyorum' diyeceksiniz'

VİDEOYA YORUM YAĞDI

Reeves, iyi bir not ortalamasına sahip olmanın, sınıftaki en iyi öğrencilerden biri olmaya çabalamanın ve onur topluluğu gibi kulüplere katılmanın, kişinin anestezi okuluna girmesi için temel teşkil ettiğini söylüyor.

Öte yandan Reeves'in söz konusu videosuna birçok kullanıcı yorum yağdırdı. Genç kadının kendisine olumlu anlamda motive ettiğini belirten kullanıcılar videolarının devamını beklediğini söyledi.