Dünya Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı! İnanılmaz değişim

Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı! İnanılmaz değişim

17.06.2023 - 16:07 | Son Güncellenme:

Yıllardır kel olarak hayatına devam eden Rob Wood, duruma son vermek için bir berbere gitti. Berberde yapılan küçük bir işlem sonrası saçlarına kavuşan Wood'un o anları sosyal medyada viral oldu.

Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı İnanılmaz değişim

Genç yaşlarında saçlarını kaybeden 42 yaşındaki Rob Wood, artık bu hasrete son vermek için ülkesinde bulunan bir berbere gitti. Burada berberin sahibi ile biraz konuştuktan sonra protez saç işlemi yaptırmaya karar kılan Wood, olacaklardan habersizdi.

Haberin Devamı

Saçları olmadığı için ikili ve karşı cinsle ilişkide sorunlar yaşadığını ve bu durumun özgüvenini etkilediğini belirten Wood, eski haline dönmek için böyle bir yola başvurduğunu bildirdi.

Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı İnanılmaz değişim

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yapılan işlem ardından saçlarına kavuşan Wood, o anlarda çocuklar gibi ağladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Alvin isimli berber ise yapılan işlemi anlattı.

Protez saçın özel bir işlemden sonra kişinin kafasına yerleştirildiğini belirten Alvin, 1 ay boyunca sıkıntısız kullanıldığını belirtti.

1 Ay sonra çıkan saçları kesmek için bantların çıkartıldığını ve aynı işlemin tekrar yapıldığını belirten Alvin söz konusu saçların ömrünün ortalama 1 yıl olduğunu söyledi.

Berbere 42 yaşında girdi 28 yaşında çıktı İnanılmaz değişim

'ADAMIN 20 YILINI GERİ VERDİNİZ'

Wood'un o anlarını kameraya da çeken Alvin, Wood'un saçlarının yan taraflarını kesip üst tarafa protez saçı yerleştirdiği görüldü.

Haberin Devamı

Öte yandan söz konusu görüntüler sosyal medyada kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Bir kullanıcının yaptığı 'Adamın 20 yılını geri verdiniz' yorumu ise dikkat çekti.