Dünya Genç kadını direğe bantladılar! Akılalmaz olaya tepki yağdı

Genç kadını direğe bantladılar! Akılalmaz olaya tepki yağdı

15.06.2023 - 16:24 | Son Güncellenme:

Düğün öncesi damadın arkadaşları bir gelini elleri ve belinden direğe bağladı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülere polisten açıklama geldi.

Genç kadını direğe bantladılar Akılalmaz olaya tepki yağdı

Düğün öncesi yapılan etkinlikler son yıllarda popüler oldu. Gelin, damat ve arkadaşlarının organize ettiği bu eğlenceler zaman zaman sosyal medyanın da gündemine oturuyor. Son olarak Çin'de bir sokakta damadın geline yaptığı 'eşek şakası' dünya basınında ses getirdi.

Haberin Devamı

GELİNİ BELİNDEN BANTLADILAR

Ülkenin Yunnan eyaletinde yaşanan gelişmede, damat ve sağdıçlar gelini bir elektrik direğine bağladı. Ellerini kullanamayan gelini bir sağdıç belinden direğe sabitlemek için bant kullandı. 

Kısa bir süre sonra saldırıya geçen sağdıçlar geline havai fişek fırlattı. Saldırıdan hemen sonra sonra gelinin arkadaşlarını da direğe bağlayan erkekler onlara da aynı muamelede bulundu. İnfial yaratan görüntüler Çin'in popüler sosyal medyası olan Webio'da ortaya çıktı ve kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi.

Genç kadını direğe bantladılar Akılalmaz olaya tepki yağdı

TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerde ise kadınların yardım için çığlık attığı duyuldu. Direğe bağlı oldukları için hareket edemeyen kadınların o anlarına sosyal medyadan tepki yağdı. Bir kullanıcının 'Düğün kültürüne ne oldu? Bunlar özgürlüğün ihlali. Nedimeler polisi aramalı' yorumu ise yüzlerce kişi tarafından beğenildi.

Haberin Devamı

Genç kadını direğe bantladılar Akılalmaz olaya tepki yağdı

POLİSTEN AÇIKLAMA

Videonun gündem olması üzerine eyalet polisi de açıklamalarda bulundu. Görüntülerin geçtiğimiz hafta çekildiğini belirten polis, kimsenin şikayetçi olmadığını belirterek yapacak bir şeyleri olmadığını aktardı. Bir başka yetkili ise bu tarz şakaların oldukça nadir olduğunu yerel basına söyledi.