Dünya Elveda Twitter! Belge sızdırıldı, Musk adını değiştirecek

Elveda Twitter! Belge sızdırıldı, Musk adını değiştirecek

11.04.2023 - 12:28 | Son Güncellenme:

Elon Musk'ın olaylı satın alımı sonrası Twitter, yine dünyada ses getirdi. Sızdırılan bir belgeye göre popüler sosyal medya uygulamasının ismi her an değiştirilebilir.

Elveda Twitter Belge sızdırıldı, Musk adını değiştirecek

Geçtiğimiz yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk o günden beri gündemden hiç düşmedi. Şirketi resmen aldığı gün ilk attığı tweet 'Kuş artık özgür' olan Musk'ın Twitter'daki ilk günleri tam bir kaostu.

Haberin Devamı

Hesap askıya alma gibi kararları bir konseyin vereceğini söyleyen milyarder iş insanı Elon Musk, karlılık oranını artırmak için aylık sekiz dolar ödeyen herkese mavi tık vereceğini ilan etti.

LOGOYU DEĞİŞTİRDİ

Nisan ayının başında ise Elon Musk, dün popüler sosyal medya sitesinin logosunu Dodgecoin logosu ile değiştirdi. Musk'ın bu hamlesi sonrası söz konusu kripto para birimi yüzde 30'dan fazla değer kazandı.

Elveda Twitter Belge sızdırıldı, Musk adını değiştirecek

ADI DEĞİŞTİRİLECEK

Gün içerisinde ortaya çıkan gelişmelerde ise Elon Musk'ın Twitter'ın şirketini kapattığı sızdırıldı. Bu hamlenin ardından sosyal medya platformunun adının değişip değişmeyeceği merak konusu oldu.

Elveda Twitter Belge sızdırıldı, Musk adını değiştirecek

SİNYALİ VERMİŞTİ

Belgeye göre Twitter artık X Corp. isimli şirketi bünyesi altında. Elon Musk, bu birleşmenin sinyalini aslında 2022'de verdi. Musk söz konusu olayla ilgili Ekim ayında şu tweeti attı:

'Twitter'ı satın almak, X'i oluşturmayı hızlandıran bir adım, her şeyin uygulaması olacak'

Yazarlar