Dünya 'Meraktan' hiç tanımadığı birini öldürdü!

'Meraktan' hiç tanımadığı birini öldürdü!

08.06.2023 - 15:48 | Son Güncellenme:

Telefonuna indirdiği uygulamadan bir kız öğrencisinin annesi rolünü oynadı, bir öğretmenle eşleşti. Buluşma günü geldiğinde internetten satın aldığı okul üniformasını giyip kız öğrenci takliti yaptı, kapıyı açan kurban ise başına geleceklerden habersizdi.

Meraktan hiç tanımadığı birini öldürdü

True Crime (Gerçek Suç) hikayelerini, tüm dünyada milyonlarca insan heyecanla takip ediyor. 23 yaşındaki Jung Yoo-jung'un saplantı haline gelen 'tutkusu' ise ölümcüldü.

Haberin Devamı

Jung, söz konusu suç öykülerini 'mükemmel cinayet'i işlemek için kullandı. Güney Kore Chosun Ilbo gazetesi, internette bir cesedi nasıl gizleyeceğini araştıran kadının, suç kitapları okuduğunu ve televizyonda gerçek suç programlarını takip ederek 'titizlikle' suç işlemeye hazırlandığını yazdı.

ADIM ADIM CİNAYETE

Jung, kurbanını bulmak için ebeveynleri ve öğretmenleri birbirine bağlayan bir uygulamayı telefonuna indirdi. İngilizcesini geliştirmeyi uman dokuzuncu sınıf öğrencisi bir kızın annesi rolünü oynadı. Adı açıklanmayan bir öğretmenle uygulama üzerinden eşleşerek iletişime geçti. Ardından gerçeklerden habersiz öğretmenin 'kızıyla' tanışması için bir tarih belirledi.

Meraktan hiç tanımadığı birini öldürdü

ÇAMAŞIR SUYU VE ÇÖP POŞETİ ALDI

Anlaşılan tarih geldiğinde Jung, internetten aldığı okul üniformasını giydi ve bıçağını da yanına alarak kurbanının evine doğru yola koyuldu. Polis sözcüsü, "Jung kısa boylu ve üzerinde üniforma varken, kurban muhtemelen onu bir ortaokul öğrencisi zannetti" diyor.

Haberin Devamı

Kurbanı kendisini kapıdan içeri aldığında, Jung onu bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra yakındaki bir dükkana giderek, çamaşır suyu ve çöp poşetleri satın aldı. Kurbanı parçalamak için eve geri dönen cani, parçalanmış cesedi bir valize koydu. Ayrıca kurbanın cep telefonunu, kimlik kartını ve cüzdanını da aldı.

Meraktan hiç tanımadığı birini öldürdü

KRİTİK HATA

'Mükemmel cinayet'e saplantılı genç kadın, kritik bir hata yapmaktan kurtulamadı. Nakdong Nehri yakınlarındaki ormanlık bir alana götürmesi için bir taksiye bindi, vücut parçalarıyla dolu valizi de nehre attı. Ancak Jung'un tuhaf davranışları, sürücüyü derinden şüphelendirdi ve onu polise ihbar etmesine yol açtı.

HİKAYEDEKİ BOŞLUKLAR İTİRAF ETTİRDİ

Polis daha sonra Jung'un evindeki çantalarda kanlı giysiler ve kurbanın vücudunun bazı parçalarını buldu. Jung, 'mükemmel suçu' işlemeyi umuyordu ancak bunun yerine derhal tutuklandı.

Takıntılı kadın, başlangıçta öğretmeni tartıştıkları için öldürdüğünü iddia etse de, polisin hikayesinde boşluklar bulması ve ailesinin onu ne yaptığını anlatmaya zorlaması üzerine sonunda gerçeği itiraf etti.

Polis sözcüsü, genç kadının liseden mezun olduğundan beri işsiz kalmış 'yalnız' bir insan olduğunu belirterek, "Jung ayrıca yaptığı şey için üzgün olduğunu söyledi. Psikopat olup olmadığını anlamak için testler yapıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

The Korean Times'a göre, Jung'un işlediği tüyler ürperten suçun haberi, doğası sebebiyle ülkedeki insanları şok etti. Polis açıklamasında şöyle denildi:

"Jung'un, televizyon programları ve kitaplardan cinayete takıntılı hale geldikten sonra, birini öldürme arzusuyla motive olduğu suçu önceden tasarladığı ortaya çıktı."