Galatasaray Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip! Kesenin ağzını açıyorlar

Abdülkerim Bardakcı'ya sürpriz talip! Kesenin ağzını açıyorlar

20.10.2023 - 09:17 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Abdülkerim Bardakcı değerine değer katmaya devam ediyor. Tecrübeli oyuncu gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

Galatasaray'da iki sezonudur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı, A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya galibiyetlerinde de önemli katkı sağladı. Tecrübeli futbolcu performansıyla özellikle Rus ekiplerinin dikkatini çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

2022-2023 sezonunun başında Konyaspor'dan 2.8 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, sarı-kırmızılılarla ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Tecrübeli futbolcu, Victor Nelsson ile müthiş bir ikili oluşturmuş ve Galatasaray geçen sezonun en az gol yiyen takımı olmuştu.

Bu sezona da iyi bir giriş yapan Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ın namağlup yoluna devam etmesinde savunmada Sacha Boey ile yeri değişmeyen iki oyuncudan biri oldu. Abdülkerim Bardakcı'ya savunmada Davinson Sanchez ve Victor Nelsson ile stoper ikilisini oluşturdu. Kaan Ayhan da Abdülkerim Bardakcı'nın partneri olarak bazı maçlarda savunmada görev yaptı.

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

ABDÜLKERİM İÇİN HAREKETE GEÇİYORLAR

Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın sergilediği başarılı performans, ilgiyi de takımın yıldızlarına çevirmiş durumda. Son olarak Galatasaray'ın başarılı ismi için harekete geçildi. 

Haberin Devamı

Galatasaray’a transfer olduğu günden itibaren savunmanın değişmez ismi olmayı başaran Abdülkerim Bardakcı, bu çıkışını sadece Süper Lig’de değil, Şampiyonlar Ligi’nde ve A Milli Takım formasıyla da sürdürüyor. 

29 yaşındaki stoperin bu müthiş yükselişi yabancı kulüplerin de ilgisini çekiyor. Geç patlama yapmasına rağmen savunmadaki duruşuyla güven veren Abdülkerim’i özellikle Rus kulüpleri yakından takip ediyor.

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

RUSLAR TEKRAR DEVREYE GİRDİ

Yaz döneminde de Milli futbolcuya teklif yapan Ruslara Galatasaray cephesinden “Hayır” yanıtı gelmişti. Ancak Abdülkerim’in istikrarlı performansı sonrası, Ruslar tekrar devreye girmiş durumda.

TEMSİLCİ YOLLUYORLAR

Başta Zenit olmak üzere, CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin, Abdülkerim’in transferi için Türkiye’ye temsilci gönderecekleri öğrenildi. Galatasaray Yönetimi, başarılı savunmacıyı devre arasında bırakmaya kesinlikle sıcak bakmıyor. Rusların Galatasaray’ın kapısını nasıl bir teklifle çalacakları ise merak konusu oldu.

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

ERDEN TİMUR'DAN ABDÜLKERİM BARDAKCI AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, A Spor canlı yayınında Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmelerine güncelleme yapacaklarını ifade etmişti. ERden Timur, "Abdülkerim'le yeni görüşeceğiz. Kerem'le artık yapmıştık. Enflasyondan da çok etkileniyorlar. Adil bir şekle getirmek istiyoruz. Abdülkerim'in de böyle bir talebi yokken biz söylüyoruz. Kerem de bir şey talep etmedi. Adaletsizlik ve hakkaniyete haksızlık. Ağlamayana mama yok deniyor. Sacha konusunda bir teklifte bulunduk. Görüşme devam ediyor." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

ABDÜLKERİM VE KEREM'E 30 MİLYON LİRALIK JEST

Galatasaray’da son iki sezondur performansıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu’nun yıllık ücreti, geçen yıl 20 milyon liraya çıkarılmıştı. Ancak kur artışını göz önünde bulunduran sarı-kırmızılılar, bu rakamı 30 milyon liraya çıkaracak.

Ayrıca bonuslarla beraber 24 yaşındaki oyuncunun kazancı 40 milyon liraya yükselebilecek. Bu da Kerem için bir itici güç olacak.

Yine bu sezon 19.5 milyon alacak olan Abdülkerim’e de hatırı sayılır bir zam yapılacak. Galatasaray’da ve Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli oyuncunun da yıllık ücreti 30 milyon liraya yükseltilecek.

Haberin Devamı

Galatasaray’da yönetim, bu iki oyuncundan sonra Sacha Boey’un ücretine zam için görüşmelere başlayacak.

Abdülkerim Bardakcıya sürpriz talip Kesenin ağzını açıyorlar

Yazarlar