Dünyadan Futbol Al Nassr'da Aymeric Laporte'dan Suudi Arabistan isyanı! 'Her şeyi hafife alıyorlar'

Al Nassr'da Aymeric Laporte'dan Suudi Arabistan isyanı! 'Her şeyi hafife alıyorlar'

20.01.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Al Nassr'ın sezon başında kadrosuna kattığı Aymeric Laporte, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında şaşırtan ifadeler kullandı. İspanyol stoper, Suudi Arabistan'da yaşadığı sıkıntıları anlattı.

Al Nassrda Aymeric Laportedan Suudi Arabistan isyanı Her şeyi hafife alıyorlar

Manchester City'den ayrılarak sezon başında Al Nassr'a giden Aymeric Laporte, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yayın yaptı. Yıldız futbolcu, Suudi Arabistan'da forma giyen futbolcuların yaşadığı sıkıntılardan bahsetti.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'da adaptasyon problemi yaşadıklarını belirten Aymeric Laporte, "Suudi Arabistan'da adaptasyon konusunda işimizi kolaylaştırmadılar. Aslında mutsuz olan daha çok oyuncu var ama her gün bunun üzerine tartışıyoruz. Her şeyi hafife alıyorlar" dedi.

Anlaşma imzaladıktan sonra kriz yaşadıklarını dile getiren Aymeric Laporte, "Bir şey için pazarlık yapıyorsunuz ve siz imzaladıktan sonra kabul etmeyip sizinle kavga ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Riyad'da yaşam kalitesi olarak daha farklı şeyler beklediğini ifade eden tecrübeli stoper, "Dürüst olmak gerekirse birçoğumuz buraya sadece futbol için gelmedik. Yaşam kalitesi olarak da farklı şeyler bekliyordum ama Riyad'da günde üç saatinizi trafikte geçiriyorsunuz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aymeric Laporte, sezon başında imza attığı Al Nassr'da 21 maça çıktı. 29 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 2 gol attı ve 1 asist üretti.

Aymeric Laporte'un Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Bayonne altyapısında yetişen Aymeric Laporte daha sonra Basconia, Athletic Bilbao ve Manchester City'de forma giydi. Al Nassr, İspanyol futbolcu için sezon başında 27 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Aymeric Laporte, İspanya Milli Takımı'nda 26 maçta şans buldu. 29 yaşındaki stoper bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar