İspanya La Liga Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi

Avrupa devi, Enes Ünal'ın peşine düştü! Çılgın bonservis talebi

21.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

La Liga ekiplerinden Getafe'de forma giyen milli futbolcu Enes Ünal, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. Birçok kulübü peşine takan milli futbolcuya Avrupa devi talip oldu.

Avrupa devi, Enes Ünalın peşine düştü Çılgın bonservis talebi

Bu sezon yakaladığı çıkışla beraber adından çokça söz ettirmeye başlayan Enes Ünal için Avrupa devleri sıraya girdi. Alınan bilgiye göre milli futbolcuya sürpriz bir takımın talip çıktığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ENES ÜNAL'IN KARNESİ

Bursaspor altyapısından yetiştikten sonra Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal, Hollanda'da NAC Breda ve Twente formalarıyla adından söz ettirmişti. 2017'de Manchester City'den 14 milyon euro bedelle Villareal'e transfer olan Enes Ünal, Levante ve Real Valladolid'e kiralık olarak gitse de bekleneni verememişti. Milli yıldız Ağustos 2020'de 9 milyon euro karşılığnda Villareal'den Getafe'ye transfer olmuştu.

BU SEZON HARİKALAR YARATIYOR

Getafe forması giyen Enes Ünal, bu sezon İspanya temsilcisi ile toplam 36 resmi karşılaşmaya çıktı. Milli futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

Avrupa devi, Enes Ünalın peşine düştü Çılgın bonservis talebi

GOL KRALLIĞINDA 4. SIRADA

Haberin Devamı

İspanya La Liga'da gollerine devam eden Enes Ünal, gol krallığında attığı bu goller ile 4. sırada yerini alıyor.

Lewandowski 21 gol, Karim Benzema 17 gol, Jose Luis Mato Sanmartin 15 gol, Enes Ünal 14, Vedat Muriqi 13 gol.

TRANSFER İDDİALARINA TORRES CEVAP VERMİŞTİ

Angel Torres'in TSF'ye yaptığı açıklamalara yer verildi. Torres, Enes Ünal transferi için "Benfica'dan bizimle direkt iletişime geçen olmadı. İtalya ve İngiltere'den bazı takımlar onunla ilgileniyor ve bizimle iletişime geçtiler. Benfica harika bir takım. Oyuncunun hangi ligi seçeceğine karar vermesi gerekecek. Gerçek şu ki, Benfica zaten birkaç maçta oyuncuyu görmek için buraya geldi. Dediğim gibi, Getafe ile doğrudan temas olmadı" demişti.

Avrupa devi, Enes Ünalın peşine düştü Çılgın bonservis talebi

JUVENTUS LİSTEYE ALDI

Bu sezon yakaladığı çıkışla beraber adından çokça söz ettirmeye başlayan Enes Ünal için bir transfer teklifi de İtalya'dan geldi. 24 yaşındaki A milli oyuncu Juventus'un radarına girmiş durumda. Massimiliano Allegri'nin bizzat onay verdiği Enes için Juventus ekibi teklif yapmaya hazırlanıyor.

30 MİLYON EURO

İspanyol kulübü Getafe Enes Ünal için 30 milyon euro istiyor. Juventus bu teklife çıkmaya hazır olduklarını belirtti.

Yazarlar