Beşiktaş Beşiktaş transfer etmek istiyordu! Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş transfer etmek istiyordu! Yeni adresi belli oldu

12.07.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği tecrübeli futbolcunun yeni adresi belli oldu. Daler Kuzyaev, Fransa Ligue 1'in yeni ekibine imza attı.

Beşiktaş transfer etmek istiyordu Yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın da transfer listesinde bulunduğunu açıkladığı Daler Kuzyaev'in yeni rotası netlik kazandı. Zenit'ten ayrılan 30 yaşındaki orta saha, Fransa Ligue 1'in yeni ekibiyle anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, 3 Temmuz'da düzenlediği basın toplantısında Daler Kuzyaev'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Ceyhun Kazancı açıklamasında, "Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde iki oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz" diye konuşmuştu.

YENİ ADRESİ LİGUE 1

Beşiktaş'ın da transfer listesindeki Daler Kuzyaev'in yeni adresi Ligue 1 oldu. Fransa Ligue 1'in yeni ekibi Le Havre, Rus orta saha ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı. Daler Kuzyaev'le 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Beşiktaş transfer etmek istiyordu Yeni adresi belli oldu

Zenit'te yetişen Daler Kuzyaev daha sonra Svarog SMU303, Karelia, Neftekhimik ve Terek Grozny formaları giydi. Rus oyuncu, 2017-2018 sezonu başında Zenit'e geri döndü. Daler Kuzyaev'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Haberin Devamı

Rusya Milli Takımı'nda 46 maça çıkan Daler Kuzyaev, 2 gol atma başarısı gösterdi. 30 yaşındaki orta saha Zenit formasıyla şu kupaları kazandı:

5 - Rusya Ligi
2 - Rusya Süper Kupası
1 - Rusya Kupası

Yazarlar