Beşiktaş Beşiktaş transfer için teklif yükseltti! Borini karşılığında para artı oyuncu

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti! Borini karşılığında para artı oyuncu

05.02.2023 - 18:09 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Karagümrük beraberliği ve Sivasspor mağlubiyeti ile şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan siyah-beyazlılar, Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini için yeni transfer teklifini sundu. Siyah-beyazlıların İstanbul ekibine önerdiği isim belli oldu. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

Teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadrosuna bir kanat takviyesi yapmayı hedefleyen Beşiktaş gündemine Fabio Borini'yi dahil etti. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de bu sezon inanılmaz bir performans gösteren yıldız futbolcu için Fatih Karagümrük'e sunduğu transfer teklifini yükseltti.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ün 2 milyon euro istediği tecrübeli oyuncu için Beşiktaş'ın sunduğu yeni teklifin ayrıntıları ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

MONTERO KİRALIK GİTTİ, WEGHORST AYRILDI

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar forma şansı bulmakta zorlanan Francisco Montero'yu Hamburg'a kiraladı. Bundesliga 2 temsilcisinin İspanyol futbolcunun sezon sonuna kadar olan maaşını ödeyeceği belirtildi. 24 yaşındaki stoper için yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu kaydedildi.

Beşiktaş'tan ayrılan bir diğer isim Wout Weghorst oldu. Siyah-beyazlıların sezon başında Burnley'den kiraladığı yıldız futbolcu, Championship ekibine geri döndü. Beşiktaş'a ödenenen sözleşme fesih bedelinin ardından Wout Weghorst, Manchester United'a kiralandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

ABOUBAKAR VE HADZIAHMETOVIC İMZA ATTI

Beşiktaş'ta Wout Weghorst'un ayrılığının ardından forvet hattına Vincent Aboubakar dahil edildi. 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi. Siyah-beyazlılar, Konyaspor'da dikkat çeken Amir Hadziahmetovic'i de kadrosuna kattı. Bosna Hersekli orta saha için 3 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödendi. Beşiktaş, Amir Hadziahmetovic ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

BORINI'DE SONA DOĞRU

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasında uzun süredir devam eden Fabio Borini pazarlıklarında sona gelindi. 31 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro bonservis bedeli isteyen kırmızı-siyahlılara, 1 milyon euro transfer teklifini sunan Beşiktaş, teklif yükseltti.

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük arasındaki yeni pazarlıklarda siyah-beyazlıların yıldız futbolcu için Georges Kevin N'Koudou'yu gözden çıkardığı kaydedildi. Beşiktaş'ın Fabio Borini karşılığında Georges Kevin N'Koudou ve bir miktar paradan oluşan yeni transfer teklifini Fatih Karagümrük'e sunduğu vurgulandı.

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

Fatih Karagümrük'te bu sezon inanılmaz bir performans sergileyen Fabio Borini'nin kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi. 31 yaşındaki sol kanat bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. İtalyan oyuncu takım arkadaşlarına da 8 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fabio Borini'nin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Bologna altyapısında yetişen Fabio Borini daha sonra Chelsea, Swansea City, Parma, Roma, Liverpool, Sunderland, Milan ve Hellas Verona formaları giydi. Tecrübeli futbolcu, 2020-2021 sezonu devre arasında bonservis bedeli olmadan Fatih Karagümrük'e imza attı.

Beşiktaş transfer için teklif yükseltti Borini karşılığında para artı oyuncu

N'KOUDOU SEZON SONUNDA BOŞTA

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Georges Kevin N'Koudou'nun da sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Kamerunlu oyuncu bu sezon 21 maçta süre aldı ve 5 gol ile 1 asist üretti. 27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

PSG altyapısında yetişen Georges Kevin N'Koudou daha sonra ACBB Jugend, Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco formları giydi. Beşiktaş, 2019-2020 sezonu başında 4 milyon 500 bin euro karşılığında Georges Kevin N'Koudou ile sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlılar yıldız futbolcunun bir sonraki satışından Tottenham'a yüzde 50 pay ödeyecek.

Haberin Devamı