Beşiktaş Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Meksikalı santrfor gündeme geldi

Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi! Meksikalı santrfor gündeme geldi

19.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka'dan oluşan forvet hattına yeni bir oyuncuyu dahil etmek istediği vurgulandı. Meksikalı forvetin Beşiktaş'ın gündemine geldiği belirtildi.

Beşiktaştan flaş transfer hamlesi Meksikalı santrfor gündeme geldi

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş'ta kurmaylar bir yandan gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ın performansından memnun olan kurmayların, hücum hattına bir yeni yıldızı daha dahil etmek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların, Meksikalı forveti kadrosuna katmak için harekete geçtiği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına ilk transfer hamlesi Arthur Masuaku oldu. Siyah-beyazlılar sezon başında West Ham United'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Demokratik Kongolu sol bekin bonservisini aldı.

Beşiktaştan flaş transfer hamlesi Meksikalı santrfor gündeme geldi

Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre; Arthur Masuaku için Premier Lig ekibine 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

CENK TOSUN'LA YENİ SÖZLEŞME GÜNDEMDE

Siyah-beyazlılarda kurmayların özellikle Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardından muhteşem bir performans sergileyen Cenk Tosun'la da pazarlıklara başladığı belirtildi.

Siyah-beyazlıların tecrübeli forvetle yeni sözleşme imzalamak istediği ve taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaştan flaş transfer hamlesi Meksikalı santrfor gündeme geldi

RAUL JIMENEZ SÜRPRİZİ

Beşiktaş'ta tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının haberine göre; Wolverhampton forması giyen Raul Jimenez, Beşiktaş'ın gündemine geldi.

Beşiktaştan flaş transfer hamlesi Meksikalı santrfor gündeme geldi

31 yaşındaki forvetle ilgilenen bir diğer takımın Club America olduğu vurgulandı. Tecrübeli forvetin son dönemde az forma şansı bulması nedeniyle taliplerinin de az olduğu kaydedildi.

Raul Jimenez için şu ana kadar bir resmi transfer teklifi olmadığı ancak Beşiktaş'ın sezon sonunda teklif yapmasının olası olduğu aktarıldı. Wolverhampton'da yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan yıldız forvetin gözden düştüğü belirtildi.

Beşiktaştan flaş transfer hamlesi Meksikalı santrfor gündeme geldi

Wolverhampton ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'de bitecek olan Raul Jimenez'in sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Meksikalı forvet bu sezon Wolverhampton'da 18 maçta forma şansı buldu. Raul Jimenez bu karşılaşmalarda 3 gol ile 1 asist üretti.

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Club America'da futbola başlayan Raul Jimenez daha sonra Atletico Madrid ve Benfica'da oynadı. Tecrübeli forvet için toplam 73 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödendi. 31 yaşındaki forvet Meksika Milli Takımı'nda 101 maçta oynadı ve 29 gol attı. Raul Jimenez'in güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Yazarlar