Beşiktaş Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil! Gedson gelişmesi

Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil! Gedson gelişmesi

11.10.2023 - 14:50 | Son Güncellenme:

Konferans Ligi'ndeki Lugano mağlubiyeti Beşiktaş'ta büyük krize neden oldu. Teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken, siyah-beyazlı yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer TV canlı yayınında Beşiktaş'taki gelişmeleri masaya yatırdı.

Avrupa Konferans Ligi'ndeki 3-2'lik Lugano mağlubiyeti sonrası Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynadı. Teknik direktör Şenol Güneş istifa ederken, yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı. Siyah-beyazlı takım İstanbulspor'u 2-0 yenerek bir nebze olsun teselli bulurken, Burak Yılmaz'ın seçime kadar takımı idare edeceği açıklandı.

Haberin Devamı

Gazeteci Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. İşte Sarıdağ'ın sözleri: 

"Seçim için 18-19 Kasım uygun gibi görünüyor. Veya o haftadan sonra uygun gözüküyor. Şu an resmi olarak kimse aday değil. İmza toplama süreci var. Kulüp seçim takvimini açıklarsa adaylar çıkar. Tek adaylı seçim olduğu zaman keyif alamıyorsun. Burak Yılmaz devre arasına kadar takımı yönetecek.

Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil Gedson gelişmesi

Türkiye'de büyük takım çalıştırmış, İtalya ve Fransa'da da takım çalıştırmış bir teknik direktörün yardımcısı gelebilir. Burak hoca işler iyi giderse devam eder gibi görünüyor. Seçim süreci bitene kadar Burak Yılmaz ile protokol imzalandığını duydum. 

'ÇEBİ ADAY OLSA KAZANAMAZ DİYEMEM' 

Ahmet Nur Çebi aday olsa 'Kazanamaz' diyemem. Çoğu başkan adayı Ahmet Nur Çebi'nin toparlayabilme konusunda sezon sonuna kadar devam etmesini istiyor. Adayları çünkü planlarını 2024-25 sezonuna göre yapıyorlar. Bu işler kolay değil. 'Seçim kararı alsın 2025'i beklemem, aday olabilirim' diyen adaylar da çıkabilir. 

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi aday olursa taraftarın reaksiyonu devam edebilir. Sayın Ahmet Nur Çebi zor günler gördü mü, gördü. Yaz dönemindeki transfer plansızlığı, kamp dönemi plansızlığı Beşiktaş'ın başını ağrıttı. Büyük takımın başkanlığını yapmak kolay değil. Başarıyı yönetebilmek zor. Başarısız olduğunuz dönemde etrafınızda kimse olmuyor. Ahmet Nur Çebi aday olursa devre arası iyi transferler yapar.   

Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil Gedson gelişmesi

'FİKRET ORMAN İLETİŞİM KONUSUNDA YANLIŞ YAPTI'

Fikret Orman'ın 'Beşiktaş Başkanı ağlamaklı olmaz' lafına çok üzüldüm. Fikret Orman da zamanında 'Ben geldiğimde kulüp şöyleydi, böyleydi' demişti. İletişim konusunda Fikret Orman yanlış yaptı. Orman seçimi kazansın başarılı olamaz. Çünkü sosyal medyada uğraşacaklar. Sosyal medyadaki mayınlar, Beşiktaş'ın elini kolunu bağlıyor. 

'BEŞİKTAŞ OLMASAYDI ABOUBAKAR DİYE BİRİ YOKTU' 

Salih Uçan tecrübeli futbolcu. Şenol Güneş'e golden sonra mesaj verdiğini sanmıyorum. Kenetlenmek için takımı topladı. Futbolcuların bireysel sevinmesine karşıyım.  Her futbolcu hal ve hareketlerine dikkat etmeli. Burası Beşiktaş, kimsenin babasının çiftliği değil. Beşiktaş olmasaydı, Aboubakar diye biri yoktu. MR makinesi ağlıyor, her tarafı kırık diye. Beşiktaş o haliyle onunla sözleşme yeniledi. O sevinç 'Takımı ben taşıyorum' demek. Hocanın 'Beraber sevineceksiniz, beraber tribüne gideceksin' demesi lazım. Burak Yılmaz genç hoca, bunu yapmaz. Sen golünü at yeter. 

Haberin Devamı

Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil Gedson gelişmesi

Rosier sorununu kendisi bile bilmiyor. Sorunlu olduğunu birisi ona söylemeli. Para ve şöhreti taşıyabilmek kolay değil. Bir takım kurarken yeteneklerin yanında karakterine de bakacaksın. Birbirlerine tamamlayan karakterler olacak.  

'GEDSON VE MERT DERBİYE YETİŞİR'

Gedson omzundaki sakatlığı atlatmıştı, bu kez bileği burkulmuş. O koltuk değnekleri fazla zorlanmasın diye. Ödemi var, buz tedavisi yapılıyor. Gedson Fernandes'in yanı sıra Mert Günok'un da derbiye yetişeceğini düşünüyorum. Ersin'le de çıkabilir. Adamın şampiyonluğu var. 

Canlı yayında Aboubakar patlaması: Beşiktaş kimsenin babasının çiftliği değil Gedson gelişmesi

3 tane altyapındaki oyuncun gitti. Ersin Destanoğlu, kontrat uzatmaya uzatmayınca adam psikolojik olarak bitti. Eldeki Türk oyuncuların kontratı hala uzatılmadı. Yarına bırakmamak lazım. Mert Günok'un sözleşmesini uzattılar.  

Haberin Devamı

'WEGHORST BEŞİKTAŞ'A KALP ATIYOR'

Onana'yı Genoa istiyordu. Devre arasında kiralık olarak göndermeyi düşünüyorlar. Redmond mutsuz, git al. Sağlam bir 10 numara transfer et. Bak Weghorst kalpler atıyor Beşiktaş'a. Boşuna atmıyor. Allah korusun Aboubakar gitti. 6 milyon euro serbest kalma maddesi var. 8 milyon euro Arabistan'dan teklif aldı. Tedbirini almak lazım.  

 


Yazarlar