Galatasaray Dev transfer atağı! Galatasaray'ın 5 yıldızına talip çıktı

Dev transfer atağı! Galatasaray'ın 5 yıldızına talip çıktı

27.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın başarılı performansı karşılıksız kalmadı. Sarı-kırmızılı kulüpte önceki gün düzenlenen Divan Kurulu toplantısında Başkan Dursun Özbek’in, "Sezon başı dünya piyasalarında bir futbolcumuza talep vardı. O da çok büyük bir rakam değildi. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer teklifi var" sözlerinin perde arkasını Milliyet araladı. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri Galatasaray'ın kapısında sıraya girdi.

Dev transfer atağı Galatasarayın 5 yıldızına talip çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde kadroda yer alan oyunculara da talipler çıktı. Sarı-kırmızılılarda Başkan Özbek'in işaret ettiği isimlere ve gelen tekliflere MİLLİYET ulaştı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Oğulcan Çağlayan, beklediği forma şansını Karadeniz ekibinde bulamadı. 26 yaşındaki hücumcu ara transfer döneminde Giresunspor'dan ayrıldı. Oğulcan Çağlayan, Spor Toto 1. Lig ekibi Pendikspor ile anlaşmaya vardı ve sezon sonuna kadar İstanbul temsilcisiyle sözleşme imzaladı.

EMİRHAN VE JANKAT İMZAYI ATTI

Galatasaray, altyapısından yetişen orta saha oyuncusu Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu, kaleci Jankat Yılmaz'la 2024-2025 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzaladı.

Dev transfer atağı Galatasarayın 5 yıldızına talip çıktı

Yapılan açıklamada "Akademi futbolcumuz Emirhan Kayar ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır. Akademimizden yetişen kalecimiz Jankat Yılmaz'ın profesyonel sözleşmesi tadil edilerek 2024-2025 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır" denildi.

Haberin Devamı

SELÇUK İNAN: SEFEROVIC VE AANHOLT'LA İLGİLENİYORUZ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'da forma giyen Patrick Van Aanholt ve Haris Seferovic'le ilgilendiklerini açıkladı. Galatasaray'dan Seferovic ve Van Aanholt ile ilgilendiklerini açıklayan Selçuk İnan, "Bir çok oyuncuya ilgilimiz var. Van Aanholt ve Seferovic de bunlardan ikisi. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Olduğu zaman zaten öğrenirsiniz" ifadelerini kullandı.

DURSUN ÖZBEK AÇIKLADI! 'TALİPLERİ VAR'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek futbol takımının başarısının ardından Avrupa'daki çok sayıda kulübün devreye girdiğini açıkladı. Başkan Özbek konuşmasında, "Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü çerçevesinde, futbol assetimiz giderek değerleniyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. O da çok büyük bir rakam değildi. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var. Onlar bizim değerimiz olduğuna göre, görünmeyen varlıklar çerçevesinde burada da değerimiz artmaktadır" ifadelerini kullandı.

Dev transfer atağı Galatasarayın 5 yıldızına talip çıktı

İşte Başkan Özbek’in işaret ettiği isimler ve teklifler:

NELSSON: İtalyan ve İngiliz kulüplerinin gözdesi durumunda. Yaz döneminde Sevilla’nın ilgilenip alamadığı Danimarkalı stoper için Juventus, Inter ve Aston Villa’nın devrede olduğu belirlendi. Nelsson’un serbest kalma bedeli 25 milyon euro. 24 yaşındaki stoper bu sezon Galatasaray'da 21 maçta şans buldu ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Danimarkalı yıldızın sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

SACHA BOEY: Galatasaray’ın bu sezon yükselen yıldızı için Sporting Lizbon bonuslarla beraber 15 milyon euroya kadar çıktı. Udinese ve Lyon da yine Boey için devrede. Sarı-kırmızılıların 22 yaşındaki yıldızı bu sezon 18 müsabakada süre aldı. Sacha Boey bu süreçte takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi. Fransız oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro civarında. Sacha Boey'un Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Dev transfer atağı Galatasarayın 5 yıldızına talip çıktı

TORREİRA: Arsenal’den 6 milyon euroya alınan Uruguaylı için Milan ısrarcı. İtalyanlar 15 milyon euroyu gözden çıkardı. Uruguaylı orta saha bu sezon Galatasaray'da 16 maçta şans buldu ve rakip fileleri 1 kez sarstı. Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro ve sarı-kırmızılılar ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Haberin Devamı

KEREM: Milli oyuncu yükselen performansıyla Liverpool’un radarına girdi. Yine Atletico Madrid’in de Kerem’le ilgilendiği biliniyor. Galatasaray'ın genç yıldızı bu sezon 22 maçta 8 gol ve 3 asist üretti. Okan Buruk'un vazgeçilmez tercihleri arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor.

Dev transfer atağı Galatasarayın 5 yıldızına talip çıktı

BARIŞ: Lazio ile oynanan özel maçta Maurizio Sarri, genç futbolcunun performansından etkilendi. İtalyan ekibi, Barış’ın performansını mercek altına aldı.