Voleybol Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu

Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu

19.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nda Vakıfbank’ı karar setinde yenerek kupayı kaldıran turuncu-beyazlılar dünya basınının da ilgisini çekti, takımın başarısı kadar, MVP seçilen Boskovic’e de vurgu yapıldı.

Eczacıbaşı Dynavitin şampiyonluğunu dünya konuştu Tijana Boskovic vurgusu

Çin’in ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Voleybol Kadınlar Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye iki takımımızın final oynamasıyla büyük bir gurur yaşadı. Eczacıbaşı Dynavit, güçlü rakibi Vakıfbank’ı yenerek kupayı kaldırırken, dünya basını turuncu-beyazlıların zaferini ve başarısını okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı’nın mutlu sona ulaşması tüm voleybol dünyasında yankı uyandırdı. İtalyan Oa Sport haberini ‘Boskovic şov yaptı, Guidetti’nin Vakıfbank’ını nakavt etti’ başlığıyla yayınlandı.

Polonya’dan Przeglad Sportowy haberi ‘Czyrnianska takımıyla dünya şampiyonu olarak en büyük başarısını kazandı. Eczacıbaşı, Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takımı mağlup etti’ denildi. Çin’de Sina’da ‘Eczacıbaşı şampiyon olurken, Boskovic MVP seçildi’ başlığı atıldı.

Sırp basınından Blic haberini ‘Tijana Boskovic, Eczacıbaşı’nı üçüncü dünya şampiyonluğuna taşıdı’ başlığıyla yayınladı. ‘Dünyanın en iyi voleybolcusu’ olarak tanımlanan Boskovic’in sahanın en iyisi olduğu aktarıldı.

Brezilya basınından Melhor do Volei ‘Eczacıbaşı üçüncü kez dünya şampiyonu’ başlıklı haberinde ‘Harika bir geri dönüşe imza atan Eczacıbaşı rakibini ağır bir yenilgiye uğrattı’ satırlarına yer verildi.

Haberin Devamı