İngiltere Premier Lig Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için 'hayır' dedi

Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için 'hayır' dedi

27.10.2022 - 18:24 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla rekorları kıran Erling Haaland'la ilgili çarpıcı bir itiraf geldi. Manchester United'ın eski teknik direktörü Ralf Rangnick, Norveçli oyuncuyu transfer etmek istediğini ancak Kırmızı Şeytanlar'da yönetimin bu öneriyi reddettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için hayır dedi

Manchester City sezon başında çılgın bir bedel ödeyerek Erling Haaland'ı kadrosuna kattı. Bundesliga'da gösterdiği performansla dikkat çeken ve Premier Lig'de nasıl bir performans göstereceği merak konusu olan Norveçli oyuncu inanılmaz bir başlangıca imza attı. Erling Haaland'ın performansı sonrası bazı taraftarlar "futboldan men edilmesi" için imza kampanyası başlattı. Premier Lig'in yeni yıldızıyla ilgili Manchester United'ın eski teknik direktörü Ralf Rangnick çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Alman basınının sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı Erling Haaland'ı Manchester United'a transfer etmek istediğini ancak bu fikrin kabul edilmediğini itiraf etti.

Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için hayır dedi

64 yaşındaki Ralf Rangnick, Ole Gunnar Solskjaer'in görevine son verilmesinin ardından geçtiğimiz sezon Manchester United'da sezon sonuna kadar görev almıştı. Alman basınından Bild, Manchester United'ın eski teknik direktörü Ralf Rangnick'le bir röportaj gerçekleştirdi. 64 yaşındaki teknik adam geçtiğimiz sezon devre arasında takıma bir santrfor transfer etmek istediğini belirtti.

6 OYUNCU LİSTEDEYDİ

Ralf Rangnick, Liverpool'dan Luis Diaz, Manchester City'den Erling Haaland, Leipzig'den Christopher Nkunku, Fiorentina'dan Dusan Vlahovic ve Alvaro Morata gibi isimlerin transfer edilmesini istediğini ancak bu talebin geri çevrildiğini açıkladı. Ayrıca Josko Gvardiol'un da listede yer aldığı ancak bu oyuncunun da Manchester United kurmayları tarafından kabul görmediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için hayır dedi

"CEVAPLARI HAYIR OLDU"

Ralf Rangnick açıklamasında, "O zamanlar cevapları hayır oldu. Piyasada bize gerçekten yardımcı olabilecek bir oyuncu yoktu. Sadece birkaç oyuncu vardı. Bu oyuncular Diaz, Alvarez ve Vlahovic. O zamanlar Mason Greenwood'la ilgili sorunlar hakkında bilgilendirildim. Anthony Martial da çoktan ayrılmıştı. Dört gün iznimiz vardı ve bir forvet eksikliğimizin farkındaydım. Yönetim kuruluyla konuştum ve en azından bir oyuncuyu kiralık mı yoksa kalıcı anlaşma ile alıp alabileceğimizi söyledim. Cevap hayır oldu" ifadelerini kullandı.

MANCHESTER UNİTED'IN SEZON BAŞI TRANSFERLERİ

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United bu sezon başında Antony ve Lisandor Martinez'i Ajax'tan kadrosuna dahil etti. Real Madrid'den Casemior orta saha kurgusuna eklendi. Feyenoord'dan Tyrell Malacia takıma dahil edilen bir başka genç isim oldu. Ayrıca bonservisini elinde bulunduran Christian Eriksen ile anlaşma imzalandı.

HAALAND FIRTINA GİBİ

Manchester United yönetiminin geçtiğimiz sezon devre arasında transfer etmediği Erling Haaland, Manchester City formasıyla inanılmaz bir performans sergiledi. 22 yaşındaki Norveçli oyuncu Premier Lig'de 11 müsabakada forma şansı buldu. Tecrübeli golcü bu süreçte rakip fileleri 17 kez havalandırdı. Erling Haaland takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Şampiyonlar Ligi'nde 4 maça çıkan Erling Haaland, 5 gol attı.

Haberin Devamı

Erling Haaland itirafı: Yönetim transfer için hayır dedi

Norveçli oyuncunun Manchester City'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Norveçli yıldızın güncel piyasa değeri 150 milyon euro olarak gösteriliyor.