Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis çılgına döndü! Oyundan atıldı

Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis çılgına döndü! Oyundan atıldı

24.11.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in 10. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Virtus Bologna ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler mücadeleden 87-79'luk mağlubiyet ile ayrılırken Dimitris Itoudis'in adeta çılgına döndüğü anlar maça damga vurdu.

Fenerbahçe Bekoda Dimitris Itoudis çılgına döndü Oyundan atıldı

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 10. hafta maçında Virtus Bologna’ya konuk oldu. Ev sahibi ekip, mücadeleden 87-79'luk skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, üst üste 4. maçını deplasmanda oynayarak kaybederken 10 maç sonunda da 5 galibiyette kaldı. Sahasında üst üste 5. maçını kazanan Virtus Bologna ise toplamda 10 maç sonunda 7 galibiyete ulaştı.

ITOUDİS'İN ÇILGINA DÖNDÜĞÜ AN

Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis, üçüncü çeyreğin bitimine 6:05 kala Tornike Shengelia'nın basketi sonrası yoğun itirazlarda bulundu.

Bologna, Fenerbahce karşısında 55-46 öndeyken Tornike Shengelia, Nigel Hayes-Davis'i eliyle iterek sayıyı buldu. Itoudis ve tüm Fenerbahçe takımı hücum faul çalınmasını istedi ancak hakemlerin kararı bu yönde olmadı.

Fenerbahçe Bekoda Dimitris Itoudis çılgına döndü Oyundan atıldı

Bunun üzerine adeta çılgına dönen Itoudis, sahanın içerisine kadar girerek tepkisini dile gösterdi ve hakem Juan Carlos Garcia'ya sert itirazlarını sürdürdü.

Haberin Devamı

OYUNDAN ATILDI

Yoğun itirazlarından dolayı Itoudis, iki teknik faul ile oyundan ihraç edildi. Mücadelenin kalan bölümünde Fenerbahçe Beko Yardımcı Antrenörü Stefanos Dedas, takıma liderlik etti.

MOTLEY'NİN 25 SAYISI YETMEDİ

Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley; 25 sayı, 8 ribaunt ile maça damga vururken Scottie Wilbekin 13, Nigel Hayes-Davis 10 sayıyla maçı tamamladı. Tornike Shengelia'nın 15 sayı, 8 ribaunt ile öne çıktığı Virtus Bologna'da ise Daniel Hackett 14, Ognjen Dobric 11 sayı üretti.

Yazarlar