Fenerbahçe Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor! Başkan açıkladı: Anlaştık

Fenerbahçe'de Umut Nayir veda ediyor! Başkan açıkladı: Anlaştık

14.01.2024 - 01:36 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Umut Nayir'in Pendikspor'a transferi için anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Fenerbahçede Umut Nayir veda ediyor Başkan açıkladı: Anlaştık

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'ye sezon başında bedelsiz olarak imza atan Umut Nayir'in ara transferde takımdan ayrılacağı aktarıldı.

Haberin Devamı

Cardiff City'nin de peşinde olduğu milli futbolcunun transferi için Pendikspor'un Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Pendikspor Başkanı Mahmut Türkoğlu, Umut Nayir transferi için Fenerbahçe ile anlaştıklarını dile getirdi.

Ajansspor'a konuşan Mahmut Türkoğlu, "Umut Nayir'in kiralık transferi için Fenerbahçe ile anlaştık. Umut Nayir'la da anlaştık son detayları konuşacağız. Umut Nayir aksilik olmazsa pazartesi aramıza katılacak" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 13 maça çıktı ve toplam 162 dakika sahada kaldı. Umut Nayir'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

Ankaragücü altyapısında yetişen Umut Nayir daha sonra Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Beşiktaş, Bursaspor, Hajduk Split, Giresunspor, Eyüpspor ve Ümraniyespor'da forma giydi.

Haberin Devamı

A Milli Futbol Takımı'nda 4 müsabakada şans bulan Umut Nayir, 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar