Fenerbahçe Fenerbahçe'den dev bedelle ayrılmıştı! Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim

Fenerbahçe'den dev bedelle ayrılmıştı! Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim

23.12.2023 - 19:39 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra yeni takımında hayal kırıklığı yaşayan tecrübeli futbolcunun menajerinin devreye girdiği iddia edildi. Tecrübeli futbolcunun menajerinin sarı-lacivertlilere oyuncusunu yeniden önerdiği aktarıldı.

Fenerbahçeden dev bedelle ayrılmıştı Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir öneri geldiği belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den sezon başında Almanya'ya giden ve şans bulmakta zorlanan tecrübeli futbolcunun yeni kulübünde mutsuz olduğu aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'den Hoffenheim'a giden Attila Szalai'nin menajeri Fenerbahçe'ye haber gönderdi.

Fenerbahçeden dev bedelle ayrılmıştı Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim

Almanya'da mutsuz olan Attila Szalai'nin ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerle iletişime geçen menajerinin 'Attila Szalai'yi geri getirebilirim' mesajını gönderdiği vurgulandı.

Fenerbahçe idarecilerinin İsmail Kartal'ın raporuna göre Attila Szalai transferinde harekete geçeceği belirtildi. Macar savunmacı sezon başında transfer olduğu Hoffenheim'de 5 maça çıktı ve toplam 333 dakika sahada kaldı.

Fenerbahçeden dev bedelle ayrılmıştı Menajeri mesaj gönderdi: Geri getirebilirim

25 yaşındaki stoperin Hoffenheim ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Attila Szalai'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro. Macaristan Milli Takımı'nda 41 maça çıkan Attila Szalai, 1 gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

DEV BEDELLE GİTTİ

Vasas altyapısında futbola başlayan Attila Szalai daha sonra Rapid Wien II, Mezökövesd, Apollon Limassol ve Fenerbahçe formaları giydi. Hoffenheim, sezon başında Attila Szalai için 12 milyon 300 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar