Magazin Filenin Sultanı'na romantik evlenme teklifi! Yüzüğünü paylaştı

Filenin Sultanı'na romantik evlenme teklifi! Yüzüğünü paylaştı

07.07.2022 - 09:55 | Son Güncellenme:

Vakıfbank'ın 5'te 5 yaparak sezonu kusursuz olarak tamamladığı büyük başarı sonrası milli yıldız evlenme teklifi aldı. Mutlu anını sosyal medyadan paylaşan voleybolcuya yorum yağdı.

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

Sezonu 5'te 5 yaparak kusursuz şekilde tamamlayan Vakıfbank'ta yıldız isim evlenme teklifi aldı. Mutlu anını sosyal medyadan paylaşan milli sporcuya yorum yağdı.

Haberin Devamı

ÖNCE LİG ŞAMPİYONLUĞU
Misli.com Sultanlar Ligi play-off final serisi 5. ve son maçında VakıfBank evinde karşılaştığı Fenerbahçe Opet’i 3-0 yenerek seride durumu 3-2 yaptı ve şampiyon oldu.

SONRA AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU
Yarıştığı 4 kulvarda şampiyonluk kazanan ve CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Imoco ile karşılaşan Vakıfbank rakibini mağlup etti ve Avrupa'nın en büyüğü oldu. Bu sonuçla Vakıfbank sezonu 5'te 5 yaparak tamamladı.

Sarı-siyahlılar 11. uluslararası şampiyonluk ile “Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı” konumunda. Ayrıca VakıfBank 4 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu ile bu turnuvaları en çok kazanan ekip olma unvanını da taşıyor.

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi.

Haberin Devamı

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

AYÇA AYKAÇ'A SEVGİLİSİNDE EVLENME TEKLİFİ
Milletler Ligi'nde son olarak Kanada'da Türkiye adına başarılı maçlar çıkaran Ayça Aykaç büyük bir sürprizle karşılaştı. Aykaç, sevgilisi Mert Altıntaş'ın romantik evlenme teklifine 'Evet' dedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Filenin Sultanı 'Güzel bir gün' diyerek yüzük emojisi koydu.

TAKIM ARKADAŞLARINDAN YORUM YAĞDI
Milli yıldızın bu mutlu anını sosyal medyadan paylaşması sonrası Aykaç'a yorum yağdı. Gözde Kırdar, Meliha İsmailoğlu, Aylin Sarıoğlu Acar, Arelya Karasoy, Melis Yılmaz yorumlarıyla arkadaşlarına destek oldu. Gözde Kırdar 'Yaaaaaa çoooook mutlu olun' derken takım arkadaşı Meliha İsmailoğlu "Yaa çok tebrik ederim canım benim çok mutlu olun" dedi.

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

TUBA ŞENOĞLU DA NİŞANLANDI
VakıfBank'la CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Tuğba Şenoğlu da Burhan İvegin’le evliliğe doğru ilk adımı attı. Genç çift, aile arasında düzenlenen törenle nişanlandı. İkili daha sonra bir mekanda davetlilerin katıldığı bir törenle nişanlarını kutladı. Kutlamaya voleybol yıldızları Zehra Güneş, Ebrar Karakurt, Beliz Başkır, Buket Gülbay gibi isimler de katıldı.

Haberin Devamı

"HEDEFİMİZ 5 KUPAYDI"
Vakıfbank'ın liberosu Ayça Aykaç, dünya şampiyonu oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Çok çalıştık. Sezon başında hedefimiz 5 kupaydı. Bence en önemlisi Dünya Şampiyonası'ydı. Dünyanın en iyi 6 takımıyla karşılaşıyorsunuz. Favori gösterilmek ve finali oynayabilmek çok önemliydi. Turnuvanın başından sonuna kadar, ilk maçtan son maça kadar ivmemiz, oyunumuz giderek güçlendi. Takım halinde çok iyi işler yapmayı başardık. Dünya şampiyonluğunu tekrardan ülkemizde tutabildiğimiz için çok mutluyuz" diye konuşmuştu.

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

2021 YILININ EN İYİ LİBEROSU
27 Şubat 1996 İzmir doğumlu olan Ayça Aykaç, 2009 yılında VakıfBank altyapısına transfer oldu. 2014-2015 sezonu başında VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'na yükselen 1996 doğumlu libero, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 3 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 5 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Milli Takım'ın tüm yaş kategorilerinde forma giyen Ayça Aykaç, 2013 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda ve 2014 Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük yaşadı. U23 Milli Takımı'yla 2017 Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan 1996 doğumlu libero, 2020 Tokyo Olimpiyatları elemelerinde birinci olan Türkiye Kadın Milli Takımı'nın da kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı

2021 yılında ise Sultanlar Ligi En İyi Libero'su seçilerek zirve yaptı.

Filenin Sultanına romantik evlenme teklifi Yüzüğünü paylaştı

Yazarlar