Şampiyonlar Ligi Galatasaray maçı öncesi Manchester United'da deprem! Revire döndü, 8 yıldız yok

Galatasaray maçı öncesi Manchester United'da deprem! Revire döndü, 8 yıldız yok

16.11.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da kritik maç öncesi adeta kriz yaşanıyor. İngiliz devi Galatasaray maçına birçok yıldızından yoksun çıkacak. İşte detaylar...

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda deprem Revire döndü, 8 yıldız yok

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Premier Lig'de oynadığı 12 maçta 21 puan toplayabilen Kırmızı Şeytanlar, altıncı sırada yer alırken şimdiden lider Manchester City'nin yedi puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ'NDE DE İŞLER İYİ GİTMİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dört maçta üç mağlubiyet alan İngiliz ekibi tek galibiyetini sahasında oynadığı Kopenhag maçında aldı. Son olarak deplasmanda Kopenhag'a konuk olan Manchester United sahadan 4-3 mağlubiyetle ayrıldı.

G.SARAY MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK KRİZİ

Manchester United, Şampiyonlar Ligi'ndeki bir sonraki maçını İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynayacak. İngiliz ekibi zorlu mücadele öncesi sakatlıklarla boğuşuyor. Galatasaray - Manchester United karşılaşması 29 Kasım'da oynanacak.

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda deprem Revire döndü, 8 yıldız yok

Aaron Wan-Bissaka: 26 Kasım'da antrenmanlara başlayacağı öğrenilen İngiliz sağ bek'in Galatasaray karşısında oynaması beklenmiyor.

Luke Shaw: Wan-Bissaka gibi 26 Kasım'da antrenmanlara başlayacağı açıklanan başarılı sol bek oyuncusunun Galatasaray karşısında kadroda yer alması beklenmiyor.

Haberin Devamı

Rasmus Hojlund: Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı dört maçta beş kez gol atmayı başaran Danimarkalı golcünün durumu maç günü belli olacak.

Christian Eriksen: Aralık ayında antrenmanlara başlayacak.

Jhonny Evans: Bu sezon sekiz kez forma giyen 35 yaşındaki oyuncu da Aralık ayında sahalara dönecek.

Casemiro: Orta sahanın belkemiği olarak gösterilen Brezilyalı oyuncunun yeni yılda sahalara döneceği açıklandı.

Lisandro Martinez: Temmuz 2022'de Ajax'tan yaklaşık 58 milyon Euro'ya transfer edilen Arjantinli savunmacı Ocak ayında sahalara dönecek.

ASIL EKSİK RASHFORD

Sakat oyuncuların yanı sıra Galatasaray karşısında takımın en önemli ismi Marcus Rashford'da forma giyemeyecek. İngiliz yıldız Kopenhag ile deplasmanda oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Galatasaray maçı öncesi Manchester Unitedda deprem Revire döndü, 8 yıldız yok

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray A Grubu'ndaki son iki maçında Manchester United'ı evinde, Kopenhag'ı da Danimarka'da yenmesi durumunda diğer maçlara bakmaksızın bir üst tura yükselecek.

Kopenhag bir sonraki maçında Bayern Münih'e yenilirse, Galatasaray da İngiliz ekibini mağlup ederse sarı-kırmızılılara Kopenhag deplasmanında 1 puan da yetecek.

Galatasaray, Manchester United'a yenilmesi durumunda ise yine Kopenhag'ı devirmek ve United'ın da Münih karşısında kaybını beklemek zorunda kalacak.

Haberin Devamı

KALAN MAÇLAR

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda kalan maçlar ve tarihleri ise şu şekilde:

29 Kasım Çarşamba

20.45 Galatasaray - Manchester United
23.00 Bayern Münih - Kopenhag

12 Aralık Salı

23.00 Kopenhag - Galatasaray
23.00 Manchester United - Bayern Münih

Yazarlar