Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu imzayı attı! İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu imzayı attı! İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

13.05.2023 - 18:13 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına iç transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Genç oyuncu ile imzalanan mukavelenin şartları netlik kazandı.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu imzayı attı İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da idareciler gelecek sezon adına iç transfer hamlelerine başladı. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla Avrupa'dan kulüpleri peşine takan Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin yeni sözleşme için ikna ettiği Kerem Aktürkoğlu ile imzaladığı mukavelenin detayları ortaya çıktı. Genç futbolcunun sözleşmesindeki serbest kalma bedeli konusunda değişikliğe gidildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

BARIŞ ALPER YILMAZ'LA ANLAŞMA SAĞLANDI

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz ile yeni sözleşme imzalandı. Sarı-kırmızılılar genç oyuncuyla 2026-2027 sezonu sonuna kadar anlaşma sağladı. Barış Alper Yılmaz imza töreninin ardından kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu imza töreni sonrası yaptığı konuşmada, "Çok mutluyum. Bir yıl daha sözleşmemi uzattım. İki sene önce geldim. İki senedir Galatasaray formasını onurla, gururla taşıyorum. Uzun yıllar da taşımak istiyorum. Bana güvenen başta başkanım, yönetim ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Bu sene inşallah şampiyon olup önümüzdeki sezon Galatasaray formasını Avrupa'da terletmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu imzayı attı İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

KEREM AKTÜRKOĞLU DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın 24Erzincanspor'dan kadrosuna dahil ettiği Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig devinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Genç futbolcu, sarı-kırmızılılardaki üçüncü yılında Okan Buruk'un vazgeçilmezleri arasına dahil oldu.

Kerem Aktürkoğlu bu sezon sarı-kırmızılılarda 33 resmi maçta forma şansı buldu. Genç oyuncu bu müsabakalarda rakip fileleri 10 kez havalandırdı ve 8 asist üretti.

Genç oyuncunun gösterdiği bu performansın ardından Avrupa'dan dev kulüpler harekete geçti. Kerem Aktürkoğlu'na Sevilla'nın ardından Napoli'nin de ilgi göstermeye başladığı öne sürüldü.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu imzayı attı İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

MENAJERİ GELDİ, ANLAŞMA SAĞLANDI

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Genç futbolcunun menajeri Erkut Söğüt'ün Amerika'dan gelerek sarı-kırmızılılarla el sıkıştığı kaydedildi. Kerem Aktürkoğlu'nun maaşının 3 katına çıktığı ve bu imzayla birlikte takımda en çok kazanan yerli futbolcu olduğu vurgulandı.

Sarı-kırmızılılardaki eski sözleşmesine göre bu sezon 9 milyon 500 bin TL kazanacak Kerem Aktürkoğlu'na astronomik bir zam yapıldı. Kerem Aktürkoğlu'nun bu sezon 20 milyon TL garanti ücretin yanı sıra bonuslarla birlikte sarı-kırmızılılardan 30 milyon TL alacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu'nun gelecek sezonlardaki maaşının 40 milyon TL'ye kadar yükseleceği belirtildi.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu imzayı attı İşte sözleşme şartları, serbest kalma bedelinde değişikliğe gidildi

SERBEST KALMA MADDESİ KALDIRILDI

Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesindeki diğer şartlar da netlik kazandı. Sarı-kırmızılılarda en fazla kazanan yerli futbolcu olan genç yıldızın, sözleşmesinde yer alan 15 milyon euroluk serbest kalma maddesinin kaldırıldığı aktarıldı.

Genç oyuncunun yeni sözleşmesinde herhangi bir serbest kalma bedeli maddesinin bulunmadığı kaydedildi. 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 19 maçta oynayan genç oyuncu bu süreçte 4 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar