Galatasaray Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'ya 30 milyon liralık jest!

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı'ya 30 milyon liralık jest!

19.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Performanslarından dolayı Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı’ya sözleşme jesti yapan Galatasaray Yönetimi, futbolculardan bir talep gelmemesine rağmen, ikisinin de yıllık maaşını 30 milyon liraya çıkarıyor.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcıya 30 milyon liralık jest

Galatasaray’da son iki sezondur performansıyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu’nun yıllık ücreti, geçen yıl 20 milyon liraya çıkarılmıştı. Ancak kur artışını göz önünde bulunduran sarı-kırmızılılar, bu rakamı 30 milyon liraya çıkaracak. 

Haberin Devamı

Ayrıca bonuslarla beraber 24 yaşındaki oyuncunun kazancı 40 milyon liraya yükselebilecek. Bu da Kerem için bir itici güç olacak.

Yine bu sezon 19.5 milyon alacak olan Abdülkerim’e de hatırı sayılır bir zam yapılacak. Galatasaray’da ve Milli Takım’da gösterdiği performansla dikkat çeken tecrübeli oyuncunun da yıllık ücreti 30 milyon liraya yükseltilecek. 

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcıya 30 milyon liralık jest

Galatasaray’da yönetim, bu iki oyuncundan sonra Sacha Boey’un ücretine zam için görüşmelere başlayacak.

DEV MAÇA 100. YIL FORMASI

Cim-Bom, cumartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisinde 100. yıl özel formasıyla çıkacak. Sarı-kırmızılıların, bu formayı dış saha için tescil ettirmesine rağmen, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınacak izinle, kendi sahasında giyebileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

DAVINSON SANCHEZ'E FORMA

Galatasaray’ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez yorgun olmasına rağmen derbide görev alacak. Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde, Uruguay ve Ekvador maçlarında forma giyen 27 yaşındaki futbulcunun bu akşam İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Sanchez’in takımla beraber tek idmana çıkacak olmasına karşın, Teknik Direktör Okan Buruk’un derbide görev vermeyi planladığı öğrenildi.