Galatasaray Galatasaray'da Lucas Torreira depremi! Oynamak istediği takımı açıkladı: Temastayız

Galatasaray'da Lucas Torreira depremi! Oynamak istediği takımı açıkladı: Temastayız

20.01.2024 - 00:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira, şaşırtan bir röportaj verdi. Uruguaylı orta saha, transfer olmak istediği takımı açıklarken temasların sürdüğünü belirtti.

Galatasarayda Lucas Torreira depremi Oynamak istediği takımı açıkladı: Temastayız

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların, 27 yaşındaki orta sahası Lucas Torreira dikkat çeken bir röportaja imza attı.

Haberin Devamı

ESPN'e konuşan Lucas Torreira, forma giymek istediği takımı açıkladı. Uruguaylı futbolcu temasların sürdüğünü belirtirken, "Orada oynamak için ölüyorum" dedi. İşte ayrıntılar...

Boca Juniors'ta forma giymek istediğini dile getiren Lucas Torreira, "En büyük hayallerimden biri Boca Juniors'ta oynamak. Orada oynamak için ölüyorum" ifadelerini kullandı.

Riquelme ile temasta olduklarını vurgulayan 27 yaşındaki futbolcu, "Riquelme ile temastayız ve bu ihtimalin yaklaştığını biliyorum çünkü uzun yıllardır Avrupa'dayım" diye konuştu.

Ailesine daha yakın olmak istediğini belirten Lucas Torreira, "Evde olmayı, aileme yakın olmayı özledim" dedi.

Güney Amerika'ya dönüşünün artık daha yakın olduğunu dile getiren Lucas Torreira, "Her şeyin zamanı gelince gerçekleşeceğini düşünüyorum. Bir futbolcu olarak hayal ettiğim her şey gerçekleşti. Güney Amerika'ya dönüşüm artık daha yakın" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da kendisine iyi davranan insanlara karşı minnettarlığına dikkat çeken Lucas 27 yaşındaki orta saha, "Geçen yıl bazı Güney Amerika takımları ile konuşmalarım oldu ama şu an Galatasaray'da olmam gerekiyor. Galatasaray'da bana iyi davranan insanlara karşı minnettar davranmalıyım" ifadelerini kullandı.

Uruguay'da Nacional'i tuttuğunu belirten Lucas Torreira, "Bunu hiç söylemedim ama ben bir Nacional taraftarıyım. Penarol'a çok saygı duyuyorum çünkü Penarol'da oynadım ve gerçekten en güzel deneyimlerden biriydi. Küçük yaşlarda Peñarol'da oynadım, sonra yedinci yaşıma girdim, biraz Penarol'daydım ve kulüp beni serbest bırakmaya karar verdi çünkü o zamanlar benden daha iyileri vardı" dedi.

Lucas Torreira bu sezon Galatasaray'da 26 maça çıktı. Uruguaylı futbolcu bu süreçte 1 asist üretti. Galatasaray ile sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Montevideo Wanderers altyapısında yetişen Uruguaylı futbolcu daha sonra Pescara, Sampdoria, Atletico Madrid, Fiorentina ve Arsenal'da oynadı. Galatasaray, geçtiğimiz sezon başında Lucas Torreira için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki orta saha, Uruguay Milli Takımı'nda 40 maçta oynadı.

Yazarlar