Beşiktaş Ghezzal için ayrılık iddiası! 'İstanbul kulübüne gidecek'

Ghezzal için ayrılık iddiası! 'İstanbul kulübüne gidecek'

23.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta geleceği merak edilen isimlerden biri olan Rachid Ghezzal için ayrılık iddiası ortaya atıldı. Fransızlar yeni kulübünün İstanbul'da olacağını aktardı.

Ghezzal için ayrılık iddiası İstanbul kulübüne gidecek

Süper Lig'de son olarak Pendik ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransız basını ayrılık iddiasında bulunurken Cezayirli futbolcunun bir başka İstanbul kulübüne gideceğini aktardı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ: RAMOS VE TALISCA GÜNDEMİMİZDE YER ALDI
Siyah-beyazlı kulüpten hem Talisca hem de Ramos için resmi açıklama geldi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Her kulübün, her başkanın ve her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği, kaliteleriyle dünya futbol piyasasında önemli bir yere sahip başarılı futbolcular Anderson Talisca ile Sergio Ramos, Kulübümüzün de transfer gündeminde yer almışlardır.

MADDİ KONUDA ANLAŞILAMADI
Bu doğrultuda; gerek Anderson Talisca ve kulübüyle gerekse de bonservisi elinde bulunan Sergio Ramos’la temas kurulmuş; Kulübümüzün menfaatleri gözetilerek yürütülen görüşmeler, maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirilmiştir.

OĞLU VE KAYINVALİDESİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ
Oğlunun ve kayınvalidesinin Fransa’da geçirdiği trafik kazasının ardından Türkiye’yi ayrılarak oğlunun yanına giden Ghezzal sosyal medya hesabından oğlunun durumuna dair açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"AMELİYATI ÇOK ŞÜKÜR İYİ GEÇTİ"
Cezayirli yıldız yaptığı açıklamada, "Oğlumun ameliyatı çok şükür iyi geçti, hala hastanede gözetim altında tutuluyor. Desteğiniz ve mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yakında görüşürüz." ifadelerini kullandı.

TAKIM ARKADAŞLARI GHEZZAL'A DESTEK ÇIKMIŞTI
Konferans Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Neftçi Bakü ile karşılaşan Beşiktaş'ta Aboubakar'ın attığı golün ardından takım arkadaları üstünde "Hepimiz seninleyiz Rachid, desteğimiz seninle" yazılı Beşiktaş forması açarak, Fransa'da bulunan Ghezzal'a desteklerini göstermişlerdi.

FRANSA'DAN GHEZZAL İDDİASI
Beşiktaş forması giyen Rachid Ghezzal ile ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fransız basınında yer alan haberde Ghezzal'ın yeni sezonda Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği isimlerden biri olduğu belirtildi.

BAŞAKŞEHİR'İN HEDEFİNDE
Bu gelişmenin ardından Başakşehir'in Cezayirli futbolcuyu gözüne kestirdiği ve Ghezzal'ı transfer için öncelikle hedef haline getirdiği aktarıldı. Başakşehir'in, 31 yaşındaki futbolcu için iki oyuncuyu pazarlıklarda kullanmayı planladığı ifade edildi.

Son iki sezonda sakatlıklar nedeniyle formasından uzun süre uzak kalan Ghezzal'ın Beşiktaş ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. Deneyimli oyuncunun kontratında uzatma opsiyonu da bulunuyor.

Haberin Devamı

Ghezzal için ayrılık iddiası İstanbul kulübüne gidecek