Galatasaray Okan Buruk'tan Tete için izin açıklaması!

Okan Buruk'tan Tete için izin açıklaması!

22.08.2023 - 20:26 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi play-off elemesinde Molde ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk ve Victor Nelsson açıklamalarda bulundu. Buruk, Tete ile ilgili son gelişmeyi duyurdu.

Okan Buruktan Tete için izin açıklaması

Şampiyonlar Ligi play-off elemesinde Molde ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

RAKİBİMİZİN İSTEKLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

"İki takım için de çok önemli bir karşılaşma. İki takım için de tek hedef Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Rakibimizin ne kadar istekli olduğunu biliyoruz. İki maç var. Ben rakibimizin güçlü bir rakip olduğunu ve kendi sahasında iyi işler yaptığını biliyorum ama biz de kendi kalitemizi ortaya koyacağız. İnşallah iki takım için de güzel bir maç olur"

"Birincisi burada Zalgiris'ten farklı olarak çok güzel bir atmosfer var. Daha farklı bir sentetik saha. Buradaki maçlarda topun güzel bir şekilde aktığını gördük. Antrenman yapacağız, sahayı tanıyacağız. En iyisini yapmaya çalışacağız."

HİÇBİR PARAYLA TARİF EDİLEMEZ
"2 tur geçtik, bu turu da geçip kendimizi Şampiyonlar Ligi'nde bulmak istiyoruz. Bu Türk futbolu için de çok önemli, değerli. Bu 2 turu geçen Galatasaray'ın hedefi Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Zor bir takım karşı oynayacağız ama tek hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne girmek. Finansal olarak ve oyuncuların, bizlerin bu heyecanı yaşaması önemli. Bu hiçbir parayla tarif edilemez. O yüzden isteğimiz, arzumuz bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapmak."

Haberin Devamı

TETE'YE İZNİN ÇIKMA ŞANSI VAR
"Tete ile ilgili süreç devam ediyor. Buraya kadar getirdik. Oynama izninin çıkma şansı var. Yarın akşama kadar böyle bir sonuç alabilirsek, alacağız. Alamazsak da bir sonraki maç için yetişeceğini düşünüyoruz. En kısa zamanda gelecek cevabı bekliyoruz"

MAÇLARIN ERTELENMESİ
"Lig maçının ertelenmesi bizim için sevindirici oldu. 6 günde 3 maç oynayacaktık. Bu tüm takımlarımız için önemli. TFF'ye teşekkür ediyorum. Bu karar, tüm takımlarımızın Avrupa'da grup aşamasına kalması için çok önemli oldu. Dinlenme şansımız da olacak."

VİCTOR NELSSON: AMACIMIZ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPLARA KALMAK

Şampiyonlar Ligi'ne kalmak istediklerini söyleyen Victor Nelsson, "Bu maçlar artık son. Bu maçların ardından Şampiyonlar Ligi'ne gireceğiz. Bu maçları heyecanla bekliyoruz. İlkini burada, ardından ikinci maçı sahamızda oynayacağız. Bizim burada amacımız Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Eminim, güveniyorum ki buraya geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"BÜTÜN FUTBOLCULARIN HAYALİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK"

Bütün futbolcuların hayalinin Şampiyonlar Ligi olduğuna dikkat çeken Nelsson, "Eminim ki bütün futbolcuların hayali Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bizim böyle bir şansımız olabilir. Hemen önümüzde olan şeyi yakalamamız gerekiyor. Ben bunu kulübe ilk geldiğim zaman söylemişimdir. Her futbolcunun hayali oynamak. Şu anda çok yakınız" şeklinde konuştu.

"BENJAMİN İYİ BİR SAVUNMACI"

Eski takım arkadaşı Benjamin Hansen ile yarın rakip olacakları hatırlatılan Nelsson, "Buradayken takımla yemek yedik. Yemekten sonra hocamdan izin aldım. Hemen yakında oturuyor o da. Sonrasında ailesi ve onunla yemek yedik. Hala çok yakınız. İyi bir insan. 1 yıldır ilk kez görüyorum. Sık sık konuşuyoruz. İnanılmaz bir baba. Eşiyle, benim kız arkadaşım da konuşuyorlar. Oyuncu olarak iyi bir savunmacı. Sert, santrfor ile temas kurmayı sever. Onunla birlikte 4 sene önce oymamıştık. Şu anda iyi bir arkadaşım" dedi.

Haberin Devamı