Galatasaray Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama...

Icardi'nin hareketi gündem oldu! Taraftar çağırdı ama...

16.02.2024 - 10:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Icardi'nin son dakika golüyle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Icardi'nin maç sonu hareketi sosyal medyada gündem dolu.

Icardinin hareketi gündem oldu Taraftar çağırdı ama...

Galatasaray, Sparta Prag'ı 3-2 mağlup ederek Çek rakibi ile yaptığı 5. resmi maçta 2. kez kazandı. Galibiyetin mimarlarından Icardi'nin hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Haberin Devamı

Çekya temsilcisiyle daha önce 4 kez karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı takım, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Yaklaşık 27 yıl sonra rakibiyle bir kez daha karşılaşan Galatasaray, kazanarak galibiyet sayılarını eşitledi

ICARDI'DEN 82 GÜN SONRA AKAN OYUNDA GOL
Mauro Icardi, Sparta Prag'a attı golle sarı-kırmızılı formayla 82 gün sonra akan oyunda gol sevinci yaşadı.

Icardi, penaltılar haricinde son golünü Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında 25 Kasım 2023'te yapılan Corendon Alanyaspor mücadelesinde attı. Sonrasında Süper Lig'deki Yukatel Adana Demirspor ve İstanbulspor mücadelelerinde penaltıdan gol bulan Icardi, 82 gün sonra akan oyunda golle tanıştı.

Icardinin hareketi gündem oldu Taraftar çağırdı ama...

Mauro Icardi, bu sezon resmi müsabakalardaki gol sayısını 19'a çıkardı.

Haberin Devamı

ICARDI DİREKT SOYUNMA ODASINA GİTTİ
Mücadelenin son düdüğü sonrası Galatasaray'da Icardi soyunma odasının yolunu tuttu. Sarı-kırmızılılar üçlü için maçın kazanılmasında büyük rol oynayan Muslera'yı çağırdı. Daha sonrasında Icardi için tezahürat yapan sarı-kırmızılıların bu isteği boşa çıktı. Icardi'nin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Arjantinli golcü mücadele sonrasında herhangi bir paylaşımda bulunmmadı. Galatasaray kulübü ise 'SEN FARKLISIN' notunu düşerek Icardi'yi paylaştı.

Icardinin hareketi gündem oldu Taraftar çağırdı ama...