Galatasaray Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı!

Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı!

16.02.2024 - 09:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Buruk'tan kötü haber geldi. Çift 17 yıllık evliliklerini sonlandırdı.

Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı

Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk'tan sevenlerini üzen bir haber geldi. 17 yıllık eşi Nihan Buruk ile boşandı.

Haberin Devamı

2013 YILINDA MAHKEMEYE BAŞVURMUŞLARDI
Okan Buruk ile Nihan Buruk, Temmuz 2007 tarihinde dünyaevine girmişti. 2013 yılında da boşanma kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti.

EVLİLİKLERİNİ SONLANDIRDILAR
15 yaşında Ali Yiğit adında bir oğulları bulunan Okan Buruk ile Nihan Akkuş Buruk’un geçtiğimiz günlerde boşandığı ortaya çıktı.

Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı

NİHAN BURUK KİMDİR?
Nihan Buruk moda dünyasının tanınan isimlerindendir. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 1983 yılında dünyaya gelmiştir, boyu ise 1.80 cm'dir. Üniversite döneminde Türkiye güzellik yarışmasına da katılan modacı Buruk 2003 yılında Almanya'da Top Model of the World yarışmasında 1. olmuştur. Modellik yaptığı dönemde Modda isimli bir televizyon programını sunmuştur. Ayrıca bir dönem Star Tv ekranlarında yayınlanan Almanya Almanya isimli bir dizide oyuncu olarak yer almıştır.

Haberin Devamı

Çok iyi derecede Almanca bilen Nihan Buruk günümüzde kadın ve erkek hazır giyim üzerinde moda dünyasında varlığını ciddi anlamda hissettiren başarılı iş kadınlarındandır.

Okan Buruk ile Nihan Buruk evliliklerini sonlandırdı

Yazarlar