Dünya Kupası İngiltere Milli Takımı'na Katar karantinası! 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

İngiltere Milli Takımı'na Katar karantinası! 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

04.11.2022 - 20:20 | Son Güncellenme:

Katar Dünya Kupası’nda ter dökecek İngiltere Milli Takımı futbolcularının eşleri ve sevgilileri, turnuva boyunca ultra lüks gemide konaklayacak. Fakat futbolcuların gemiye çıkması yasak olacak. İşte bu kararın nedeni ve göz alıcı geminin müthiş özellikleri...

İngiltere Milli Takımına Katar karantinası 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

İngiltere Milli Takımı’nın futbolcuları Katar Dünya Kupası boyunca eşleri ve sevgilileriyle farklı otellerde tutulacak ve ayrı tutulacaklar. Futbolcu ailelerinin kalacağı MSC World Europe adlı süper gemi dün Süveyş Kanalı'ndan geçerken görüldü. 1 milyar sterlin değerinde olan ve 205.700 tonluk yüzen sarayda altı yüzme havuzu, 200 metrelik bir yürüyüş yolu, okyanus manzaralı 14 jakuzi, 13 ayrı yemek mekanı ile 30'dan fazla bar ve kafe bulunuyor.

Haberin Devamı

Ayrıca, dünyadaki herhangi bir gemide bulunan en uzun kaydırak MSC World Europa’da yer alıyor. Gemi, 9 gün önce 2000 işçinin lüks iç mekanına son rötuşlarının ardından bir Fransız tersanesinden ayrıldı.

BİR GECE KALMANIN BEDELİ 125 BİN TL

2.633 odada 6.762 misafirin arasında İngiliz futbolcuların eşleri ve kız arkadaşlarının da olması bekleniyor. Doha kıyılarında demirleyecek gemide bir gece 5 yıldızlı konaklamanın bedeli 6000 pound yani 125 bin TL.

FUTBOLCULARIN GEMİYE ÇIKMASI YASAK

Ancak gemide hiçbir oyuncuya izin verilmeyecek. Ülkeye varışta İngiltere Milli Takımı derhal Doha'daki Souq Al Wakra oteline yerleşecek. Otelin bir katı İngilizler için Covid balonuna çevrilecek ve oyuncular idman ile maçlar dışında buradan çıkamayacak.

Haberin Devamı

OTELDE COVID BALONU

Gareth Southgate aldığı bu kararla Covid’in takıma en ufak bir zarar vermesini engellemek istiyor. İngiltere Futbol Federasyonu kaynaklarının paylaştığı bilgiye göre, kısıtlamalar İngiltere turnuvada olduğu sürece geçerli olacak.

İngilizler’in en büyük yıldızlarından Jack Grealish'in 25 yaşındaki kız arkadaşı Sasha Attwood.

İngiltere Milli Takımına Katar karantinası 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

Katar'a gidecekleri kesin gibi görünen oyuncular arasında bulunan Eric Dier ile sevgili olan 24 yaşındaki model Anna Modler.

İngiltere Milli Takımına Katar karantinası 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

Harry Maguire'in 27 yaşındaki eşi Fern gemide yerini alacak.

İngiltere Milli Takımına Katar karantinası 1 milyar sterlinlik gemi demir atacak

Futbolcuların eşleri ve sevgililileri, spa ve sağlıklı yaşam merkezi, termal banyolar, güzellik salonu ve spor salonu ile gemide kendilerini meşgul edecek bir çok imkana sahip olacaklar. Ayrıca ülkedeki kadın ve alkol yasalarından da en az şekilde etkilenmek için geminin küçük bir İngiltere gibi kullanacağı belirtildi. Birçok futbolcunun şimdiden geminin konaklama paketlerinden satın aldığı ifade edildi.

Yazarlar