Galatasaray İtalyan basını Paredes'i duyurdu! Galatasaray, anlaşmak üzere, işte bonservisi

İtalyan basını Paredes'i duyurdu! Galatasaray, anlaşmak üzere, işte bonservisi

10.08.2023 - 16:10 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda NK Olimpija Ljubljana'yı Slovenya'da 3-0 mağlup eden Galatasaray'da sıcak transfer gelişmesi yaşanıyor. İtalyan gazeteci Romano, Paredes transferindeki rakamları açıkladı

İtalyan basını Paredesi duyurdu Galatasaray, anlaşmak üzere, işte bonservisi

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda NK Olimpija Ljubljana'yı 3-0 mağlup eden ve rövanş öncesi büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da gözler yeniden transfere çevrildi. Öncelikle orta saha ve 10 numara bölgesine transfer yapmayı planlayan Galatasaray aradığı yıldızı buldu. Lucas Torreira’nın yanına, Sergio Oliveira’nın yerine yaz başından beri bir orta saha arayışında olan Galatasaray, Leandro Paredes isminde karar kıldı.

Haberin Devamı

TETE İMZAYI ATTI
Galatasaray geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladığı Tete’ye dün resmi olarak imza attırdı. Sağlık kontrolü için, takımla birlikte olan kulüp doktoru Yener İnce’nin gelişini bekleyen sarı-kırmızılılar, daha sonra 23 yaşındaki oyuncuyla Rams Park’ta son bir yılı opsiyonlu olmak üzere 5 senelik sözleşme yaptı.

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yıl sonunda bitecek sözleşmesini, savaş nedeniyle tek taraflı fesheden yetenekli futbolcu, son anda Premier Lig ekibi West Ham United’ın devreye girmesine rağmen kararını değiştirmedi ve tercihini Galatasaray’dan yana kullandı. Galatasaray Kulübü, Tete’nin Shakhtar Donetsk ile arasındaki ihtilafta herhangi bir sorunla karşılaşmaması için uluslararası iki farklı hukuk firmasına inceleme yaptırdı.

Haberin Devamı

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ
Galatasaray, Leandro Paredes’in menajerini İstanbul’a getirdi. Bonservis konusunda PSG ile anlaşan Galatasaray, Arjantinli orta sahanın menajeriyle pazarlıklarda da artık son aşamaya geldi. 

6 MİLYON EURO BONSERVİS
Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Paredes için PSG ile 6 milyon Euro karşılığında anlaşmak üzere. Öte yandan sarı-kırmızılılar oyuncuyla henüz anlaşma sağlamadı. Erden Tİimur'un konuyla ilgili toplantı yapması bekleniyor. Paredes ile ilgilenen diğer kulübün Roma olduğu belirtildi.

JUVE'DE KİRALIK OYNADI
Avrupa futbolunun önemli orta sahalarından biri olan Leandro Paredes, tıpkı Icardi gibi geçen sezon PSG’den kiralık olarak ayrıldı. 29 yaşındaki oyuncunun adresi ise Juventus’tu.

80 MİLYON EURO
Ülkesiyle birlikte Dünya Kupası sevinci de yaşayan Paredes için bugüne kadar 74 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Galatasaray’a transferiyle beraber bu rakam 80 milyon Euro seviyesine çıkacak. Sarı-Kırmızılı kulüp, Güney Amerikalı yıldızla 3 senelik mukavele yapmayı planlıyor.