Dünyadan Futbol Jorge Jesus gözünü kararttı! Yeni golcüsünü İngiltere'de buldu, 25 milyon poundluk teklif

Jorge Jesus gözünü kararttı! Yeni golcüsünü İngiltere'de buldu, 25 milyon poundluk teklif

12.07.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile anlaşmaya varan Jorge Jesus yönetime raporunu sundu. Portekizli teknik direktörün, forvet isteği sonrası gündeme gelen oyuncu için 25 milyon poundluk teklifini sunduğu iddia edildi.

Jorge Jesus gözünü kararttı Yeni golcüsünü İngilterede buldu, 25 milyon poundluk teklif

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'in yeni teknik direktörü Jorge Jesus, transfer raporunu yönetime sundu. Tecrübeli teknik direktörün raporu sonrası Suudi Arabistan ekibinin yeni golcüsünü Ada'da bulduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'in başarılı forvet için 25 milyon poundluk transfer teklifini sunduğu kaydedildi. Öte yandan başarılı futbolcunun da Al Hilal'de forma giymek istediği aktarıldı. İşte ayrıntılar...

AL HİLAL'LE SÖZLEŞME İMZALADI

Fenerbahçe ile sözleşmesi bittikten sonra sarı-lacivertlilere veda eden Jorge Jesus, 2018-2019 sezonunda da çalıştırdığı Al Hilal'e geri döndü.

Jorge Jesus gözünü kararttı Yeni golcüsünü İngilterede buldu, 25 milyon poundluk teklif

YILDIZLARI KADROSUNA KATTI

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, bu sezon başında yaptığı transferlerle adından söz ettirdi. Al Hilal, Chelsea'den Kalidou Koulibaly'i kadrosuna dahil etti. 32 yaşındaki savunmacı için 15 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Al Hilal'in dikkat çeken bir diğer transferi Ruben Neves oldu. 26 yaşındaki Portekizli orta saha, 40 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında Al Hilal'le sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in, Lazio forması giyen Sergej Milinkovic Savic'i de kadrosuna katacağı öne sürüldü. Sırp orta saha için Serie A ekibine 40 milyon euroluk bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.

FORVETTE HEDEF MITROVIC

İngiliz basınından Sky Sports'ta yer alan habere göre; Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal yeni golcüsünü Ada'da buldu. Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal'in Aleksandar Mitrovic'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Al Hilal'in bu transfer için fulham'a 25 milyon poundluk teklifini sunduğu aktarıldı. Aleksandar Mitrovic'in de Al Hilal'de forma giymeye sıcak baktığı vurgulandı.

Jorge Jesus gözünü kararttı Yeni golcüsünü İngilterede buldu, 25 milyon poundluk teklif

28 yaşındaki santrfor geride kalan sezonda 28 maçta şans buldu. Sırp forvet bu müsabakalarda 15 gol sevinci yaşadı. Aleksandar Mitrovic takım arkadaşlarına da 4 asist yapma başarısı gösterdi. Fulham'la sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Aleksandar Mitrovic'in güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

Partizan'da futbola başlayan Sırp oyuncu daha sonra Teleoptik, Anderlecht, Newcastle United ve Fulham formaları giydi. Sırbistan Milli Takımı'nda 81 maça çıkan Aleksandar Mitrovic, 52 gol atma başarısı gösterdi.

 

Yazarlar