Fransa Ligue 1 Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti

Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti

29.02.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari'den dikkat çeken bir hamle geldiği ortaya çıktı. Fayza Lamari'nin oğluna ev tutmak için gittiği şehir netlik kazandı.

Kylian Mbappenin annesinden şaşırtan hamle Ev tutmaya gitti

Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Fransız ekibinden ayrılması için geri sayıma geçildi. Yıldız oyuncunun annesinin ayrılık iddialarının güçlendiği dönemde yaptığı seyahat dikkat çekti.

Haberin Devamı

Relevo'nun haberine göre; Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari, Madrid'e gitti. Fayza Lamari'nin Fransız yıldıza ev tutmak için İspanya'nın başkentine uçtuğu aktarıldı.

Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari ile birlikte diğer aile üyelerinin de Madrid'de bulunduğu vurgulandı. Yıldız futbolcunun güvenliği için ev bulmanın zaman alması nedeniyle hamlenin erken yapıldığı belirtildi.

UNITED DA DEVREDE

Kylian Mbappe'nin Real Madrid'le anlaşma sağladığı yönündeki haberlerin yanı sıra Ada basınından dikkat çeken bir iddia daha geldi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Manchester United'ın Kylian Mbappe'ye 200 milyon euro imza parası da dahil olmak üzere 5 sezon için toplam 500 milyon euroluk teklifte bulunduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Kylian Mbappe'nin Manchester United'ın bu çılgın teklifini kabul etmedi, Real Madrid'de forma giyeceği vurgulandı.

39 GOL KATKISI

Kylian Mbappe bu sezon Paris Saint Germain'de 32 maça çıktı. 25 yaşındaki hücum oyuncusu bu müsabakalarda 32 gol sevinci yaşadı. Kylian Mbappe aynı süreçte 7 asist üretti.

Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin güncel piyasa değeri 180 milyon euro. AS Bondy altyapısında yetişen Kylian Mbappe daha sonra Clairefontaine altyapısı ve Monaco'da oynadı.

Paris Saint Germain, 2018-2019 sezonu başında Kylian Mbappe için 180 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Fransa Milli Takımı'nda 75 maça çıkan Kylian Mbappe, 46 gol sevinci yaşadı.