Galatasaray ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramos'un imza için tek şartı var! İşte sözleşme detayları

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramos'un imza için tek şartı var! İşte sözleşme detayları

28.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin play-off turu rövanşında Molde'yi konuk edecek Galatasaray'da Sergio Ramos transferi konusunda geri sayıma geçildi. İspanyol stoperin transferde tek bir şartının olduğu öğrenildi. Öte yandan sarı-kırmızılıların transferi açıklayacağı tarih de belli oldu.

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramosun imza için tek şartı var İşte sözleşme detayları

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da tüm gözler UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Molde maçına çevrildi. Norveç temsilcisini elemesi halinde Devler Ligi'nden çılgın bir geliri kasasına koyacak sarı-kırmızılıların Sergio Ramos transferinde de geri sayıma geçtiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar ile İspanyol stoper arasında anlaşma sağlandığı ve tecrübeli savunmacının tek bir şartının olduğu belirtildi. Öte yandan sarı-kırmızılıların Nicolo Zaniolo gibi bir fırsat transferi daha yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

MARCINIAK DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında yarın sahasında Molde’yi konuk edeceği karşılaşmada Polonyalı hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik üstlenecek.

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramosun imza için tek şartı var İşte sözleşme detayları

ADA'YA GİTMEZSE ASLAN DEVREDE

Galatasaray çok zor bir ihtimal olsa da Sofyan Amrabat için devrede. 8 numara için yoğun bir çalışma içinde olan ve henüz net kararını vermeyen sarı-kırmızılılar Faslı yıldız için tetikte bekliyor.

Haberin Devamı

Manchester United ve Liverpool gibi devlerin istediği 27 yaşındaki Faslı oyuncunun 1 Eylül’e kadar transferinin gerçekleşmemesi durumunda Galatasaray’ın devreye gireceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Avrupa’da transfer döneminin bitmesini koz olarak kullanıp Fiorentina ile anlaşmanın yollarını arayacağı bildirildi.

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramosun imza için tek şartı var İşte sözleşme detayları

Galatasaray’ın geçen devre arasındaki Zaniolo transferi gibi Amrabat’ı da fırsat transferine dönüşmek istediği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN DÜNYALARI İSTEMİŞTİ

Sergio Ramos için Beşiktaş da bir dönem devreye girse de mali şartlar nedeniyle transferden vazgeçmişti. Ramos, siyah-beyazlılardan 13 milyon euro yıllık garanti ücretin yanı sıra menajerliğini yapan kardeşi için 3 milyon euro talep etmişti. PSG’den ayrılan 37 yaşındaki İspanyol futbolcunun, Danimarka’da yaşayan bir aracı için de ayrıca 500 bin euro istediği öğrenildi. Siyah-beyazlılar, taleplerinde ısrar etmesi üzerine Ramos’la yapılan tüm görüşmelerini noktalamıştı.

RAMOS BİR MAÇ UZAKTA

Galatasaray için yıldız futbolcu Sergio Ramos artık bir maç uzakta. Aslan yarın Molde engelini geçip adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırırsa dünyaca ünlü İspanyol oyuncu imzayı atacak.

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramosun imza için tek şartı var İşte sözleşme detayları

Sarı-kırmızılılar ile pazarlıklara yıllık 10 milyon ve 2 senelik sözleşme şartı ile başlayan ve daha sonra da 5 milyon euronun altına inen 37 yaşındaki futbolcu 1+1 senelik sözleşmeye de ‘tamam’ demişti. Özellikle Suudi Arabistan kulüplerinden astronomik teklifler alan İspanyol yıldız Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki durumuna göre son kararını vereceğini söyledi.

Haberin Devamı

CUMAYA KADAR AÇIKLANACAK

Buna göre Galatasaray deplasmanda 3-2 kazandığı Norveç ekibi Molde’ye karşı herhangi bir sürpriz yaşamazsa Ramos ‘evet’ diyecek ve kendisine sunulan şarjları kabul edecek. Galatasaray’ın son olarak 500 bin euro daha çıkarak Ramos’a 4.5 milyon euro vereceği ve yine şartla bağlı bir opsiyon maddesinin sözleşmede olacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Ramos transferini en geç cuma gününe kadar açıklayacakları öğrenildi.

ÖZEL | Galatasaray ile Sergio Ramosun imza için tek şartı var İşte sözleşme detayları

İspanya’da Sevilla ile profesyonel olan Sergio Ramos ardından gittiği Real Madrid’de efsaneler arasına girdi. İspanyol devinde tam 16 sezon forma giyen yıldız futbolcu ardından da iki sezon Paris Saint Germain formasını terletti.