İspanya La Liga Real Madrid, Arda Güler'den vazgeçmiyor! Mbappe ve Endrick detayı

Real Madrid, Arda Güler'den vazgeçmiyor! Mbappe ve Endrick detayı

16.03.2024 - 12:34 | Son Güncellenme:

Real Madrid'deki ilk golünü Celta Vigo karşısında kaydeden Arda Güler'in gelecek sezon kadroda yer alıp almayacağı henüz belirsizliğini korurken İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid, Arda Gülerden vazgeçmiyor Mbappe ve Endrick detayı

Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler, Celta Vigo karşısında ilk golünü atsa da Madrid'deki geleceği henüz netlik kazanmadı. İspanya'da yer alan haberlerde Arda Güler'in yeni sezonda tecrübe kazanması için kiralık gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı.

Haberin Devamı

REAL MADRID TARİHİNE GEÇTİ

Real Madrid forması giyen Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor. Celta Vigo filelerine kaydettiği golle adından söz ettiren Arda Güler, İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Marca tarafından onurlandırıldı.

Marca, Real Madrid tarihinin 416. golünü kaydeden Arda'yı 1. sayfasından okuyucularıyla buluşturdu. Madrid'de gol sevinci yaşayan 415 futbolcunun sadece isimleri yazılırken; milli yıldızımız kendi fotoğrafıyla sayfada yer aldı.

416 kişilik listede Cristiano Ronaldo attığı 451 golle ilk sırada yer alıyor.

Real Madrid, Arda Gülerden vazgeçmiyor Mbappe ve Endrick detayı

GELECEĞİ BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Arda Güler, Celta Vigo karşısında ilk golünü kaydetse de Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyor. İspanya'da yer alan haberlerde Arda Güler'in tecrübe kazanması ve fiziksel eksikliğini gidermesi için kiralanabileceği iddia ediliyor. Özellikle Milan ve Real Sociedad'ın Arda Güler'i kiralamak istediği ifade ediliyor. Real Madrid yönetiminin Brahim Diaz örneğinde olduğu gibi Arda Güler'i Milan'a kiralamak istiyor. 

Haberin Devamı

ARDA İÇİN BİR İDDİA DAHA: REAL MADRID GÜVENİYOR!

Arda Güler için İspanyol basınında yer alan iddialara bir yenisi eklendi. Planeta Madrid'de yer alan habere göre Real Madrid yönetimi Arda Güler'e güveniyor ve genç oyuncunun ilerleyen dönemde takımın en önemli isimlerinden biri olacağına inanılıyor.

Haberde "Kulüpte Arda Güler'in performansından çok memnunlar" ifadesi yer alırken genç oyuncunun oynadığı her dakikayı iyi değerlendirdiği vurgulandı.

Real Madrid, Arda Gülerden vazgeçmiyor Mbappe ve Endrick detayı

"KİRALIK OLARAK AYRILMAYABİLİR"

Real Madrid teknik heyetinin Arda Güler'in aldığı dakikalarda gösterdiği performanstan memnun kalındığı belirtilen haberde şu ifadelere yer verildi:

"Arda Güler Real Madrid'de saygı gören bir oyuncu. Türk oyuncu son birkaç aydır iyi bir dönem geçirmedi ve RC Celta Vigo'ya karşı Real Madrid oyuncusu olarak ilk golünü attı. Sadece birkaç dakika oynamasına rağmen eski Fenerbaçeli oyuncu her zaman hakkında konuşulacak bir şeyler veriyor. Sahaya her çıktığında kalitesini ve tekniğini gösteriyor. Kulüpte onun performansından çok memnunlar. Yönetim ona çok güveniyor. Önünde büyük bir gelecek olduğuna inanıyorlar ve tavan noktasının nerede olacağını bilmiyorlar. Aslında, Valdebebas'ta birkaç hafta önce beklendiği gibi kiralık olarak ayrılmayabileceğini doğrulayan yetkili sesler var."

Haberin Devamı

Real Madrid, Arda Gülerden vazgeçmiyor Mbappe ve Endrick detayı

"ENDRICK VE MBAPPE GELİNCE SÜRE ALMAKTA ZORLANABİLİR"

"Bu oyuncunun potansiyelinden şüphe duyan birçok Madridli olmasına rağmen, Real Madrid içinde tüm desteğe sahip. Kendi takım arkadaşları bile onu sonuna kadar övüyor ve dünya çapında bir oyuncu olabileceğini söylüyorlar. Bu nedenle sezonu nasıl bitireceğini görmemiz gerekecek. Endrick'in ve muhtemelen Kylian Mbappé'nin gelişi nedeniyle gelecek yıl oynamasının daha karmaşık olacağını belirtmek gerekir. Ancak takım için, Santiago Bernabéu'dan ayrılmasına gerek kalmadan bir oyuncu olarak ilerlemeye devam etmesi için yeterli dakikaya sahip olabileceğini düşünmeleri mümkün."