Voleybol Santarelli'den kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama

Santarelli'den kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama

16.08.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

Avrupa Şampiyonası'nda başarı arayan Filenin Sultanları'nın kadrosu belli oldu. Kafileden çıkarılan iki isim Tuğba Şenoğlu İvegin ve Saliha Şahin hakkında başantrenör Daniele Santarelli açıklamalarda bulundu.

Santarelliden kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama

Filenin Sultanları'nın Avrupa Şampiyonası kamp kadrosu belli oldu. Başantrenör Daniele Santarelli, daha önce açıklanan geniş kadroya göre iki değişikliğe imza attı. Buna göre Tuğba Şenoğlu İvegin ve Saliha Şahin kadrodan çıkarılırken başantrenör Daniele Santarelli konu hakkında konuştu.

Haberin Devamı

VNL'DE ŞAMPİYON OLDUK
FIVB Voleybol Miletler Ligi'nde Çin'i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız mutlu sona ulaştı. Müthiş bir performans ortaya koyan Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si (en değerli oyuncu) oldu. FIVB Voleybol Milletler Ligi ödül töreninde en iyi birinci orta oyuncu Zehra Güneş seçildi. En iyi libero ise Gizem Örge oldu. En iyi pasör çaprazı ödülünün sahibi Melissa Vargas, turnuvanın MVP'si seçildi.

VNL ÖNCESİ TUĞBA AMELİYAT OLMUŞTU
2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosunda yer alan milli smaçör Tuğba Şenoğlu İvegin İstanbul’da yapılan antrenman esnasında sakatlanmış ve baş parmağından ameliyat olmuştu.

Santarelliden kadrodan çıkarılan Saliha Şahin ve Tuğba Şenoğlu için açıklama

AVRUPA ŞAMPİYONASI KADROSU AÇIKLANDI
A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'nda ev sahibi Almanya'nın yanı sıra Azerbaycan, Çekya, İsveç ve Yunanistan ile mücadele edecek. "Filenin Sultanları", grup maçlarını Almanya'nın Düsseldorf kentinde oynayacak.

Haberin Devamı

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası, 15 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Belçika, Almanya, İtalya ve Estonya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek.

SANTARELLI: TUĞBA BENİMLE AYNI FİKİRDEYDİ
Filenin Sultanları’nın başantrenörü Daniele Santarelli, Tuğba İvegin ve Saliha Şahin’in Avrupa Şampiyonası kadrosundan çıkarılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trt Spor'a konuşan İtalyan başantrenör şunları söyledi:

"Tuğba ile konuştum. Alınan kararda benimle aynı fikirdeydi. Takımıyla antrenmanlar yapması önemliydi çünkü burada yeterli zaman olmuyor.’’

"SALİHA'NIN OYNAMAYA İHTİYACI VARDI"
"Saliha, yaz boyunca bizimle çok iyi çalıştı. Oynamaya ihtiyacı vardı. Bu onun için önemli bir şey.’’

İŞTE KADRO
Pasörler: Elif Şahin, Cansu Özbay

Liberolar: Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç

Smaçörler: Ebrar Karakurt, Derya Cebecioğlu, Hande Baladın, İlkin Aydın

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Orta oyuncular: Eda Erdem, Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Kübra Akman