Dünyadan Futbol Fatih Terim'in maaşı belli oldu! Yunanistan'dan çarpıcı iddia

Fatih Terim'in maaşı belli oldu! Yunanistan'dan çarpıcı iddia

27.12.2023 - 17:50 | Son Güncellenme:

Yunan ekibiyle 1.5 yıllık mukavele imzalayan 70 yaşındaki teknik adamın kazanacağı yıllık ücret belli oldu.

Fatih Terimin maaşı belli oldu Yunanistandan çarpıcı iddia

Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, Atina'da... Yunanistan macerasına yelken açan tecrübeli teknik adam, yaptığı açıklamada iddialı ifadeler kullandı: "Panathinaikos uzun zamandır şampiyon olamıyor. Ben buraya Panathinaikos'u şampiyon yapmaya geldim. Ben imzaları sadece kalemle atmam kalbimle atarım. Panathinaikos'ta da bu şekilde çalışacağımı düşünüyorum."

Haberin Devamı

KURMAYLARI BELLİ OLDU

Fatih Terim'in ekibinde Necati Ateş, Mert Çetin, Eray Sözen ve Tuğberk Tanrıvermiş yer alacak. Tanrıvermiş'in İtalyan ekibi Roma ile olan sözleşmesini feshettikten sonra ekibe dahil olması bekleniyor. Terim'in ekibine ayrıca bir de İtalyan kondisyoner katılacak.

Fatih Terimin maaşı belli oldu Yunanistandan çarpıcı iddia

BONUSLAR HARİÇ 1 MİLYON EURO KAZANACAK

Fatih Terim'in 1.5 yıllık anlaşma sağlaması sonrası maaşı merak konusu oldu. Yunan basınından konuyla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Deneyimli hocanın maaşının, eski teknik adam Ivan Jovanovic'in aldığı ücret ile benzer olacağı aktarıldı.

Yunanistan'da daha önce çıkan haberlerde Ivan Jovanovic'in bonuslar hariç 900 bin euro net ücret kazandığı bildirilmişti. Bu rakamın, Panathinaikos'un son 10 yılda bir teknik adama verdiği en yüksek maaş olduğu vurgulanmıştı. Buna göre Terim'in de bonuslar hariç yaklaşık 1 milyon euro (32.5 milyon TL) olacağı ileri sürüldü. 

Haberin Devamı