Fenerbahçe SON DAKİKA | Fenerbahçe'yi yıkan Fred haberi! İşte sahalara dönüş tarihi

SON DAKİKA | Fenerbahçe'yi yıkan Fred haberi! İşte sahalara dönüş tarihi

22.01.2024 - 15:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, Samsunspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Fred'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yayımladı. Yıldız ismin sahalara geri dönüş tarihi belli oldu.

SON DAKİKA | Fenerbahçeyi yıkan Fred haberi İşte sahalara dönüş tarihi

Fenerbahçe'de Samsunspor maçının 85'inci dakikasında sakatlanan Fred oyuna devam edemedi. Tecrübeli orta saha 86'ncı dakikada yerini Rade Krunic'e bıraktı. Sarı-lacivertli kulüpten Brezilyalı yıldızın sakatlığı ile ilgili açıklama geldi. 

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Dün akşam Y. Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred Rodrigues’in Mr görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

4-6 HAFTA
Fred'in iyileşme sürecinin en az 1 ay sürmesi bekleniyor. Bu süre içinde sarı-lacivertli takım yıldız isimden faydalanamayacak.

FRED'SİZ FENERBAHÇE

Bu sezon Fenerbahçe orta sahasının adeta bel kemiğini oluşturan Fred'in olmadığı maçlarda sarı-lacivertli ekip oldukça zorlanıyor. Fenerbahçe bu sezon Fred'in oynamadığı 5 Süper Lig maçının 3'ünde puan kaybetti. Konferans Ligi'nde forma giymediği 2 maçta ise mağlubiyet aldı. 

Haberin Devamı