Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! Fenerbahçe'den rekor bonservis beklentisi

Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! Fenerbahçe'den rekor bonservis beklentisi

14.03.2024 - 19:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz ekiplerini peşine taktığı iddia edildi. Yıldız futbolcu için sarı-lacivertlilerin istediği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Ferdi Kadıoğluna dev talip Fenerbahçeden rekor bonservis beklentisi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devlerinin harekete geçtiği öne sürüldü. Milli oyuncuyu takip eden Avrupa devlerinden Fenerbahçe'nin talep etmesi beklenen muhtemel bonservis bedeli belli oldu.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu için Premier Lig devleri harekete geçti. Arsenal, Tottenham ve Wolverhampton'ın 24 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği aktarıldı. Tecrübeli oyuncunun 3 kulübün radarında olduğu belirtildi.

Ferdi Kadıoğluna dev talip Fenerbahçeden rekor bonservis beklentisi

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek isteyen kulüplerden 30 milyon euroluk bonservis bedeli istediği vurgulandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kısa süre önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki... Fenerbahçe'de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem, sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde."

Haberin Devamı

40 MAÇTA ŞANS BULDU

24 yaşındaki sol bek bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezi oldu. Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertlilerde 40 maçta şans buldu. Ferdi Kadıoğlu bu karşılaşmalarda 3 gol sevinci yaşadı. Milli sol bek aynı süreçte 4 asist üretti.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. 24 yaşındaki sol bek bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar